Recent Comments

Hastane’den Başhekim Varol’a Veda Programı

Bozkır Devlet Hastanesinde yaklaşık 3 yıldır Başhekim olarak görev yapan Op. Dr. Numan Varol'un hastanedeki görevini bırakacak olması sebebiyle hastanede veda programı düzenlendi.
Hastane Başhekimine düzenlenen veda programına Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk ve Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün katıldı.

Veda programında konuşan Başhekim Varol; ''Bozkır'da çalışmaktan dolayı onur duydum. Bozkır'ı her zaman hatırlayacağım ve hiç bir zaman unutmayacağım, Bozkır' da görev yaptığım sürece birçok dostluklarımız, arkadaşlıklarımız oldu. Çok iyi insanlarla tanıştık. Bozkır halkı özellikle çok yardımsever bir halk. Sağ olsunlar bize görevimiz süresince çok destek verdiler.

Ayrıca kaymakamımız Emre Öztürk ve Belediye Başkanımız İbrahim Gün beye ve hastane personellerimize görev süresince bize vermiş oldukları maddi ve manevi desteklerinde ötürü çok teşekkür ederim.'' dedi.

Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, Başhekim Op. Dr. Numan Varol'a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi ve kendisine teşekkür plaketi takdim etti.



Birlikte birçok çalışmalara imza attıklarını söyleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'de Başhekimiz Varol'un Bozkır' da verdiği hizmetleri unutmayacaklarını belirterek yeni görevlerinde kendisine başarılar diledi. Başkan Gün daha sonra çalışmalarından dolayı Başhekim Varol'a teşekkür plaketi verdi.

Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak görev yapan Ebru İnce'de Başhekim Varol'a teşekkür ederek hastane çalışanları adına hediye takdim etti.

Bozkır Postası Gazetesi olarak bizlerde Hastane Başhekimimiz Op. Dr. Numan Varol'a Bozkır'a vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarken, yeni görev yerinde de üstün başarılarının devamını dileriz.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.