Recent Comments

Karacahisar li olarak Bozkir Belediyesinden beklentimiz.

En son köyuümuz Karacahisar koyunde yapilan arazi satis ihalesi koylunun kullanimi olan, dahasi namazgah alani (Musalla cenaze namazi )

alani olup, bitisigi koy meazarligi bununda otesinde dedelerimizin babalari ve bizim babalarimizin gozu gibi korudugu gibi bizde ayni hassasiyetle yani koyun kurulusu ile ayni yasta olan tarihi meşe agaclari olan bir alan imara acildigi zaman bu agaclarin yok olacagi kesin onun icindir ki bu vesile ile Orman dairesine de goreve davet ediyorim.

Ayrica edindigim bilgilrre gore soz konusu 1015. ada 11 parsel sayili arazinin ihaleye girenlerin yonlendirilmesi ve teminat alinmadan ihaleye muracaat alinmadan usulsuz satisinin yapildigi, yine gecmis ihalelerde de koy icinde bir arsa ihaleye cilmisken birilerinin telkini ile iptal edilmistir.

Şimdi bir yandan bir veya bir kac kisi icin ihaleyi iptal edeceksin diger yandan butun koylunun memfaafi, ibadet alani, ve tarihi agaclari icinde barindiran bir araziyi satisa cikaracaksin. Bizim koyden hatiri sayilir miktarda belediye gelir elde etmesine ragmen koyimuz sinirllari icerisinde bulunan AYGIR yolu yapilmayip koylunun tek gecim kaynagi olan bu guzergahtaki ekili arazisi toza maruz kaldigindan mahsul alamamatadir.

Netice olarak her secimde % 90 oraninda AK Parti hukumetine destek olan bu koyluyu daha fazla magdur edilmesi ve usulsuz yapilan bu ihalenin iptal edilerek kutsal mekanlara saygi geregi söz konusu yerin satisindan vaz gecilmesi ile AYGiR yolunun acilen yapilarak belediyeden beklenilen hizmetlerin yapilmazini hakli olarak beklemekteyiz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.