Recent Comments

Konya Bozkır’da tanımlanamayan bir cisim: Yoksa ufo mu?

Konya'nın Bozkır ilçesinde 16 yaşında bir çocuğun çektiği görüntüleri inceleyen Orion UFO ve Dünyadışı Varlıkları Araştırma Merkezi Başkanı Kuzey Atacan, "Görüntülerdeki uçan ışıklı cisim dünyasal bildiğimiz hiçbir forma benzememekte" dedi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki Mehmet Akif Orhan, evinin balkonunda otururken gördüğü enteresan ışıklarla manevra yapan cismi görüntüledi. 2 gün üst üste aynı görüntüleri çeken Orhan, "Bu görüntü ve daha öncesinde de gördüğümüz cisimler var. Işıklı cismin göründüğü yer tamamen ormanlık ve karanlık bir bölge. Burada hiçbir yerleşim yeri yok. Cismin ne olduğunu bilmiyoruz. İki gün üst üste çektim. Görüntüler çok kısa. Çünkü çekim yapmaya başlar başlamaz gözden kayboldu. Görüntünün ilkini 23 Temmuz, diğerini de 24 Temmuz da çektim. Annemle evimizin balkonunda otururken rast geldik" dedi.

"BİLDİKLERİMİZE BENZEMİYOR"

Sonrasında internette yaptığı araştırma ile görüntüleri Orion UFO ve Dünyadışı Varlıkları Araştırma Merkezi Başkanı Kuzey Atacan ile paylaşır. Burada görüntüler 2 ayrı program ile netleştirip incelenir. Bu incelemeler ve filtrelemeler sonunda cismin bilinen hiçbir gök cismine benzemediği öne sürülür. Konuyla ilgili görüş belirten Kuzey Atacan,  " Görüntülerdeki uçan ışıklı cisim bildiğimiz hiçbir forma benzememekte. Video üzerinde yaptığımız inceleme ve analizlerde görüntüler üzerinde hiçbir montaj ve ekleme izine rastlanmamıştır. Bu yaz ülkemiz semalarından çok büyük sıklıkla ihbarlar ve görsel kayıtlar alıyoruz. Gerek insanımızın bilinçlenmesi ve gökyüzüne daha sık ve açık şuurla bakmaları gerekse teknolojik imkânların bu uçan tanımlanamayan objeleri olay anında kaydetmemize büyük olanaklar sağlamıştır. Bu tip gözlemler ve görüntüler çeken insanların bu bilgileri ve görüntüleri bizlerle paylaşmalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Salih KÖPRÜLÜ / YENİ HABER GAZETESİ
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.