Recent Comments

Bozkırlı Ahmet Güven’in Kadıköy'de maç izleme hayali gerçek oldu

Konya'nın Bozkır ilçesinde yaşayan Fenerbahçe taraftarı Bozkır'ın Spor camiasının özellikle çok sevdiği Ahmet Güven'in, Kadıköy'de maç izleme hayali Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarlığı Özel Kalemi Ramazan Arslantaş'ın girişimleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik sayesinde gerçekleşti.

Haberin Tüm Fotoğrafları !!!

Haberin Videosu !!!

Bozkır ilçesinde amatör spor kulübü Bozkır Gençlerbirliği futbol takımında malzemeci olarak çalışan Ahmet Güven (37) taraftarı olduğu Fenerbahçe'nin İstanbul Kadıköy'deki Şükrü Saraçoğlu Stadında maç izleme hayaline Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ile kavuştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik'in girişimleriyle Konya'dan uçak ile İstanbul'a giden Ahmet Güven, Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı derbiyi tribünden izledi. Fanatik Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten Güven, "Yıllardır tek istediğim Fenerbahçe'nin maçını Kadıköy'de izlemekti. Benim bu hayalimi gerçekleştirmemi sağlayan Faruk Özçelik'e teşekkür ederim" dedi.

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak Bozkırlılar adına Ahmet Güven abimizin hayalini gerçekleştiren başta Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik,Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarlığı Özel Kalemi Bozkırlı hemşehrimiz Ramazan Arslantaş'a ve Ahmet Güven kardeşimize refakat eden Bozkır Güven Eczanesinden Şeref Güven'e teşekkür ederiz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.