Recent Comments

Akçapınar mesire alanında çevre temizliği

Bozkır Meslek yüksek Okulu öğrencileri, Akçapınar Mesire alanında çevreye duyarlı nesillerin yetişmesi için farkındalık projesine imza atarak çevre temizliği yaptı. Çevre temizliğine Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Bozkır Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Osman Tugay da katıldı.
Yıl boyunca bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyleyen Bozkır Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Osman Tugay, "öğrencilerimize, gerçekleştirdikleri bu anlamlı farkındalık projesi için teşekkür ediyorum. Farkındalık projesinde emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz doğayla iç içe bir proje gerçekleştirdiler. Buna benzer etkinlikler yıl boyunca devam edecek" dedi.

Akçapınar mesire alanında çevre temizliği yapan öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, öğrencilerin halı saha isteği üzerine verdiği cevapta "5 mahallemize sentetik çim saha kazandırdık. Bu yıl itibariyle de 6 mahallemize deha halı saha kazandırıyoruz. Öğrencilerimizin isteği olan sentetik çim saha için çalışmalarımızı başlatıp, öğrencilerimizin isteklerini yerine getirmeye çalışacağız" dedi.

Bu yıl sosyal belediyecilik çerçevesinde yapılacak olan organizasyonların artarak devam edeceğini de sözlerine ekleyen Başkan Gün açıklamalarını şu şekilde sürdürdü, "Bu yıl aynı zamanda geçtiğimiz seneye nazaran daha fazla sosyal etkinlik çerçevesinde konferanslar, tiyatro oyunları, geziler organize edeceğiz. Bu yıl da sosyal etkinlikler anlamında dolu dolu geçecek. Ayrıca öğrencilerimizin daha çok sosyal projeler üretmesini temenni ediyorum. Üretecekleri her sosyal projenin Bozkır Belediyesi olarak yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Akçapınar Mesire alanının C tipi mesire alanı olarak düzenleme çalışmalarının başladığını da sözlerine ekleyen Başkan Gün sözlerini şu şekilde sürdürdü, "Akçapınar koruluğumuzun mesire alanı olarak onayını kısa süre önce tamamladık. Akabinde bu alanın C tipi mesire alanı olması için çalışmalarımız başladı. İnşallah çalışmalarımız gelecek yaz dönemine tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine daha düzenli, daha kullanışlı ve daha konforlu bir alan olarak girecek. İlçemize kazandırdığımız bu projenin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, önemli bir farkındalığa imza atan öğrencileri tebrik etti, buna benzer projelerin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.