Recent Comments

Bozkır Gençlerbirliği Spor ilk MaçındaAhmet Güven'i unutmadı.


Konya 1.Amatör Kümede mücadele eden Bozkır Gençlerbirliği spor kulübü ilk maçında malzemecisi Ahmet Güven'i unutmadı.



Konya 1.Amatör Kümede mücadele eden Bozkır Gençlerbirliği spor kulübü ilk maçında geçtimiz haftalarda vefat eden malzemecisi Ahmet Güven'i unutmayarak maç öncesi ve sonrasında pankart açarak maça başladı.

Bozkır Gençlerbirliği spor kulübü malzemecisi olan ve kanser hastalığıyla mücadele eden Ahmet Güven (37) Kadıköy'de Fenerbahçe maçı izleme hayalinin Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarlığı Özel Kalemi Ramazan Arslantaş'ın girişimleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik sayesinde gerçekleşmesinden bir hafta sonra Bozkır'da vefat etmesi sevenlerini üzmüştü.

Konya 1.Amatör Kümede ilk mücadelesini Akşehir Gençlik ile veren Bozkır Gençlerbirliği spor rakibini 6-1 mağlup etti. Galibiyet ve vefat eden ekip arkadaşları adına açıklamalarda bulunan Bozkır Gençlerbirliği spor kulübü başkanı Hüseyin Bozkurt "Takımımız sezonun ilk maçına bugün çıktı ancak bu sezona hüzünlü bir başlangıç yapıyoruz. Çok sevdiğimiz kardeşimiz Ahmet Güven'i kaybettik ancak Ahmet'imizi unutmayacağız.

Ahmet Bozkır Gençlerbirliğinin değerli ve unutulmayacak bir ismi her zaman ve her yerde yanımızda olacak. Bugün onun anısını yâd ederek çıktığımız bu maçta çok sevdiği Bozkır Gençlerbirliği rakip takımı onun için 6-1 gibi bir farkla mağlup etti.Takımımız bu sezon Ahmet Güven için gurupta kupayı alarak ligin birincisi olacak dedi.

Bozkır Stadyumunda gerçekleştirilen ve Bozkır Gençlerbirliği 6 – 1 Akşehir Gençlik olarak sonuçlanan müsabaka sonrasında Maçta görev alan Orta hakem Ahmet Sezer, yan hakemler Mehmet Ali Gükara ve Mehmet Büyükyılmaz, Gözlemci Mustafa Demirtaş ve birkaç takım taraftarları cenaze evinde aileyi ziyaret ederek Konya Amatör Spor Klüpleri Federasyonu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Konya Şubesi adına başsağlığı diledi.

Baş sağlığı ziyaretine katılan Bozkırın sevilen esnaflarından ve merhumun yakın arkadaşlarından Şeref Güven yaptığı açıklamasında "Rahmetli Ahmet Güven Futbolu ve Bozkırı çok seviyordu. Ömrünü hastalık içinde geçirdi ama hiçbir zaman ben hastayım bu bana engel demedi. Maç neredeyse bindi minibüse gitti. Bende onun gibi bir Bozkır Gençlerbirliği taraftarıyım ama Ahmet Kardeşimin iki aşkı vardı bunlardan birisi Bozkır Gençlerbirliği diğeriyse Fenerbahçe'ydi.

Sağlığında en büyük arzusu Kadıköy'de Fenerbahçe maçını izleyebilmekti o hayalide Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarlığı Özel Kalemi Ramazan Arslantaş'ın girişimleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik sayesinde gerçekleşti ve sanki bu hayalinin olmasını beklermiş gibi bir hafta sonra hayata gözlerini yumdu.

Bozkır halkı ve tüm sporseverlerin başı sağ olsun. Şimdi Ahmet aramızda olsaydı bu 6-1'lik başarı dolayısıyla da sevinçten havalara uçardı' dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.