Recent Comments

Bozkır Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Aşure günü düzenledi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bozkır Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Aşure günü düzenledi.


Aşure Günü hicri takvimin ilk ayı olan Muharrem ayının onuncu günüdür. Bu günde birçok önemli olay meydana geldiği için bu güne kıymet atfedilir ve Muharrem ayında oruç ibadeti de yapılır. Bozkır ilçesinde de tüm yurtta olduğu gibi Aşure günü münasebetiyle etkinlikler düzenlenmektedir.

Bozkır Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin öğrenciler ve misafirlerin katılımı için düzenlemiş olduğu etkinlikte Aşure ikramında bulunuldu.

Bozkır Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul Müdürü Murat Turan "İçinde bulunduğumuz Muharrem ayı dolayısıyla düzenlemiş olduğumuz Aşure Programına katılan başta Milli Eğitim Müdürümüz, Şube Müdürlerimiz ve Daire amirlerimiz olmak üzere tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Bozkır Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız öğrenci yurdunda gerçekleştirilen etkinliğe Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Bozkır İlçe Jandarma komutanı Yüzbaşı Özgür Can, Bozkır İlçe Emniyet Amiri Ramazan Arlı, Bozkır Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, Bozkır Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Demir, Bozkır Halk Eğitim Müdürü Mehmet Çatdere, İlçe Tarım Müdürü Salih Öncü, Kurum ve Kuruluşların amirleri ve öğrenciler katıldı.

Aşure ikramı sonrasında toplantı salonunda misafirlere çay ikramında bulunuldu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.