Recent Comments

Anıt Meydanının ismi değişiyor


Selçuklu Belediyesi ve Bozkır Belediyesi arasında imzalanan protokolle Bozkır'a kazandırılan anıt meydanının ismi, sosyal medya üzerinden ilçe sakinlerinin önerilerine göre değiştiriliyor.

Bozkır Belediyesinin resmi Facebook hesabından isim önerisine açılan anıt meydanının ismi, önerilere göre Bozkır Belediyesi Meclisi tarafından değerlendirilip belirlenecek.

Anıt meydanının ismini değiştirmek için sosyal medya üzerinden başlatılan Bozkırlıların görüşleri alınarak yapılacak olan isim değişikliğinin, istişare mekanizmasının farklı bir örneği olduğunu dile getiren Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, bu istişare sonucunda ilçemiz ile özdeşleşen bir isimle birlikte, Bozkır'ın değerlerine uygun bir ismin, vatandaşlarımız tarafından belirleneceğini belirtti. İsim önerilerinin vatandaşlarımız tarafından iletilmesiyle birlikte ocak ayı meclis toplantısında Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle belirleneceğini de sözlerine ekleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, "istişare mekanizmasını her zaman olduğu gibi devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımızla yapacağımız bu istişare, istişare mekanizmasının farklı bir örneğidir. İnşallah bu istişare sonucunda Bozkır'ımıza, meydanımıza yakışacak bir isim ile meydanımızı taçlandıracağız. Ocak ayında yapacağımız meclis toplantısına kadar verilen her isim önerisini değerlendireceğiz" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.