Recent Comments

KONSİAD derneğinden Başkan Gün’e ziyaret

Merkezi İstanbul olan KONSİAD Derneğinin Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik, KONSİAD Genel Başkan Yardımcısı Hakan Tunç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'ü makamında ziyaret etti.

Özel sektör ve kamu işbirliğiyle yapılabilecek yatırımların istişare edildiği ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, özel sektör ve kamu ortaklığıyla Bozkır'da yapılacak her yatırıma Bozkır Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceklerini söyleyerek özel sektörü Bozkır'a yatırım yapmaya davet etti.

Bozkırlı isimlerin iş dünyasında önemli bir yere sahip olduğunun da altını çizen Başkan Gün, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü, "İş dünyasında Bozkırlı hemşehrilerimizin başarıları her geçen gün artıyor. Bozkırlı iş adamlarımızın KONSİAD çatısı altında birleşmesi ve yatırımlar yapması bizleri son derece gururlandırmaktadır. Bu anlamda KONSİAD ile birlikte Bozkır'da yatırım bazında neler yapılabiliri istişare ediyoruz. Özel sektör ve kamu işbirliğiyle Bozkır'da üretim ve istihdam sağlayacak projelere imza atmayı umut ediyorum" dedi.

Bozkır'a yapılacak yatırımlar için "Bozkır İlçesi Yatırımcı Rehberi" hazırlattıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Gün, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, "Bozkır'a yatırım yapmak isteyen hemşehrilerimizin işlerini kolaylaştırması ve bölge hakkında detaylı bilgi sahibi olması amacıyla yatırımcı rehberi hazırlattık. Yatırımcı hemşehrilerimize büyük fayda sağlayacak olan yatırımcı rehberimiz, belediyemizin internet sitesinde yayınlanarak hemşehrilemizin kullanımına sunulmuştur. Rehberi hazırlayan, emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tekrardan Bozkırlı iş adamlarımızı özel sektör kamu işbirliğiyle Bozkır'a yatırıma davet ediyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.