Recent Comments

SİYASETİN SEYDİŞEHİR AYAĞI


Siyaset bir ekip işidir cümlesi her siyasetçinin her fırsatta dile getirdiği bir sözdür. Önemli olan bu sözü söylerken bahsi geçen ekibin ne kadar sağlam olduğudur. Siz ne kadar ekibimiz her zaman gönül verdiği partinin menfaatlerini kendi menfaatinin önünde tutmalı deseniz de, maalesef bu mümkün olmuyor. Nasıl her kasada birkaç çürük elma oluyorsa, siyasette de mutlak suretle çürük insanların olmasının önüne geçemiyorsunuz. Malumunuz üzere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kurucusu olduğu Ak Parti'nin başına tekrar Genel Başkan olmasından sonra gerek bazı belediyelerde gerekse İl ve İlçe Başkanlıklarında köklü değişikliklere gidilmektedir. Bunun başlıca nedenlerinden bir tanesi metal yorgunluğu diye tabir edilen, açılımında ise, ortaya çıkan başarısızlıklardan dolayı başarısızlığa neden olan siyasetçileri görevden uzaklaştırarak AK Partinin gücüne daha fazla güç katacak siyasetçilerle çalışmaktır. Fakat gelin görün ki Seydişehir'de bu işler öyle olmuyor.

Göreve geldiği 22 Kasım 2014 yılından bu yana başarılı bir çalışma grafiği ortaya koyan, halkın gözünde ve gönlünde büyük bir yere sahip olan, partisinin gücüne güç katmak için gecesini gündüzüne katarak canla başla mücadele eden AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer bir takım ayak oyunlarıyla görevden uzaklaştırılmak isteniyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongreye kadar görevinde kalmak ve yeniden aday olmamak şartıyla da uzaklaştırılıyor. Hem de AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından kendisinin yeniden göreve devam edeceği bildirilmesine rağmen. Öncelikli olarak şu soruyu sormak ve mantıklı bir cevap almak da fayda olduğuna inanıyorum. Seydişehir'de halka sorulmak suretiyle AK parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer'den memnun musunuz diye bir anket yapılıyor. Halkın %93'ü de hiçbir kimsenin baskı ve etkisi altında kalmadan hür iradeleriyle bu soruya EVET diye yanıt veriyor.

İşte ne olduysa bundan sonra oluyor. Bir takım çevrelerin işine gelmeyen Mustafa Konurer 'i görevden uzaklaştırmak için düğmeye basılıyor. Birilerine kumpas kuruluyor, birileri Konurer'e karşı içinde beslediği kini dışa vurmak için İlçe Başkanını sevmeyenlerle iş birliği içerisine giriyor. Bir sürü entrikalarla da yeniden aday gösterilmesini engelliyorlar. Hiç kusura bakmayın da halk kimin ne olduğunu çok iyi biliyor beyler. Halk Mustafa Konurer dedikçe birileri halkın ne söylediğini dinlemiyor. Siyasette esas olan şey millettir. Millet ne diyorsa o olur. Siyasette halkın gücünün üstünde başka bir gücü asla tanımadık ve hiçbir zamanda tanımayacağız diyen bir lider olan Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği millete hizmet etme yolundan saparak sadece ve sadece kendi menfaatlerini öne koyanlar, unutmayın ki fitne tohumları ekerek AK Parti'ye ve lideri Recep Tayyip Erdoğan'a çok büyük zarar veriyorsunuz.

Bir siyasetçi görevinden neden uzaklaştırılır? Başarısızsa ve partiye zarar veriyorsa mutlaka uzaklaştırılmalıdır ve uzaklaştırılır da.  Allah aşkına söyleyin AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer gönül verdiği davası için çalışmaktan başka ne yaptı. Birileri gibi ihalelere girerek parasına para mı kattı? Aksine işini gücünü bir kenara bıraktı, eşini çocuklarını ihmal etti ve üzerine yüklenen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için mücadele etti. Bunda da başarılı oldu mu? Bunu da gidin halka sorun. Halk ne diyorsa o'dur. Hata ediyorsunuz hata. Bu saatten sonra yapılan hatadan dönülür mü onu bilemem. Seydişehir halkı hatadan dönülmesi için yukarları arıyor, imzalar topluyor İlçe Başkanına sonuna kadar sahip çıktığını açıkça ortaya koyuyor. Çıkın bir piyasaya da AK Parti'li olana değil de başka bir siyasi partiye gönül veren insanlara sorun, Mustafa Konurer'i nasıl bilirsiniz diye. Ne cevap alacaksınız bakalım. Gelin daha henüz her şey bitmemişken Seydişehir'de ne Ak Parti'ye yazık edin, ne de halk tarafından sevilen ve değer verilen Mustafa Konurer'e yazık edin. Halkın sesine kulak verinnn kulak.

Kenan AKBAŞ / 22.11.2017
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.