Recent Comments

Türk Sağlık-Sen’de Hamza Olgun Yeniden başkan seçildi.

Türk Sağlık-Sen Konya Şubesi 6. olağan genel kurulu geçtiğimiz hafta sonu yapılırken, Mevcut başkan Hamza Olgun yeniden başkan seçilerek, güven tazeledi.

Türkiye Kamu-Sen çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Türk Sağlık-Sen Konya Şubesinin 6. olağan genel kurulu Bera Hotel Kubbeli salonunda MHP İl Başkanı Murat Çiçek, MHP Meram ilçe Başkanı İbrahim Ay, Kamu-Sen konfederasyonuna bağlı Sendikaların Konya Şube Başkan ve yetkililerinin katılımıyla yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından divan kurulu oluşturuldu. Türk Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Hamza olgun yaptığı açılış konuşmasında şu sözlere yer verdi. " Bugüne kadar yaptığı sendikal çalışmalarda dik duruşu sergileyen Türk Sağlık-sen, her zaman kamu çalışanları için her alan ve sahada mücadele etti. Sendikaların varlık nedeni çalışanının, memurunun hakkını korumaktır."dedi.

MHP İl Başkanı Murat Çiçek, " Türk Sağlık-Sen hiçbir zaman yalnız değildir. Yaptıkları çalışmalar ile Türk memurunun ve Sağlık çalışanının takdiri toplamıştır. Bizler yetkilerden yeni kapı ruhunu sağlıkta da gerçekleştirilmesini talep ediyoruz."dedi.

Türk Sağlık-Sen Konya Şubesi 6. olağan genel kurulu protokol konuşmaların ardından yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunması ve ibrasından sonra seçime geçildi.

Yapılan seçim sonunda katılımcı delegelerin oyunun tamamını alan mevcut başkan Hamza Olgun yeniden Türk Sağlık-Sen Konya şubesi başkanlığına seçilirken, güven tazeledi.



 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.