Recent Comments

BOZKIR KAYMAKAMINA HALKTAN TAM DESTEK


'Gerekirse operatörlüğü kendim yaparım' başlıklı haberimize; Geçtiğimiz haftaki gazetemizde 'Gerekirse operatörlüğü kendim yaparım' başlıklı haberimizden dolayı hem gazetemize, hem de Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk'e ilçe halkından tam destek geldi. Aynı haber gazetemizin internetteki haber sitesi ile facobook sayfasında da okuma ve görüntüleme rekoru kırdı.
İlçemiz Kaymakamı Emre Öztürk geçtiğimiz hafta gazetemize gelerek Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz'a, kış aylarında yağan karla mücadeleler konusunda önemli açıklamalar yapmıştı. İlçemiz Kaymakamı Emre Öztürk'ün yaptığı açıklamaların en dikkat çekici cümlelerini ise bizlerde cımbızla çekerek haberimizin başlığında kullanmıştık. Okuyucularımızın dikkatini çeken ve okunurluluğunu yükselten haberimizin başlığı şöyleydi: 'Gerekirse operatörlüğü kendim yaparım' başlığını taşıyan haberi okuyan ilçe halkı Kaymakam Öztürk'e; "Helal olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tam istediği kaymakamlardan birisi" diyerek övgüler yağdırdılar.

Kaymakamımız ilçemizde göreve başladığı bir yıldan bu yana zaten halka karşı sempatizanlığı ile ilçe halkının gönlünde taht kurmuştu. Geçtiğimiz hafta gazetemize yaptığı dikkat çekici açıklamalarıyla da halka karşı sorumluluğunu ve duyarlılığını iyice pekiştirmiş oldu.

O YOL BİZE AİT DEĞİL, DİYENE GEREKEN YETKİ KULLANILACAK
Kaymakam Emre Öztürk, kurumların müdürlerine, şeflerine ve sorumlularına bizzat kurumunuzda çalışanlarınızı karla mücadelede iyi bilgilendirin ve özellikle karla mücadelede çalışan araçların operatörleri kesinlikle geçtiği bölgeden "o yol bize ait değil" diyerek kar kürüme aracıyla yolu açmadan geçmemeleri konusunda da uyarılarda bulunduğunu söylemişti. Kaymakamımızın bu açıklamalarını gazetemizde okuyan ilçe halkı tarafından takdirle karşılandı.

Geçtiğimiz hafta gazetemizde konuşan ve dikkat çekici açıklamalarda bulunan Kaymakam Öztürk:  "Hangi kurumun aracı olursa olsun, bu yol bize ait değil diyerek karla kapalı yolu açmadan geçip giderse, şimdiden söylüyorum gereken yetkimi kullanır, o aracı o an orada bağlatır ve kendim operatörlüğünü yapar, o yolu da açarım" demişti. Kaymakamın bu açıklamalarına ilçe halkından olumlu tepkiler gelirken, halkın tam desteğini de aldı. Böylece sözün uçtuğunu yazının kalıcı olduğunu gazetemiz Bozkır Postası bir kez daha kanıtlamış oldu.

Kaymakam Emre Öztürk, Toplantı yaptığı kurumların müdürlerine, şeflerine ve sorumlularına da bizzat kurumunuzda çalışanlarınızı karla mücadelede iyi bilgilendirin ve özellikle karla mücadelede çalışan araçların operatörleri kesinlikle geçtiği bölgeden "o yol bize ait değil" diyerek kar kürüme aracıyla yolu açmadan geçmemeleri konusunda uyarılarda bulunduğunu gazetemize gelerek gazetemizi de bilgilendirmişti.

"ASILSIZ 112 İHBARLARI OLMASIN"
Kaymakam Öztürk, kar yağmadan önce diyalizle ilçe hastanesine mahallelerden getirilecek hastalar, taşımalı eğitim kapsamındaki okullar ve diğer öncelikli yerlerle ilgili yolların sürekli açık tutulması gerektiğine vurgu yapmıştı. Öztürk: "Bozkır dağlık ve geniş olması sebebiyle zor bir coğrafyada yer almaktadır. Vatandaşlarımızın kış aylarında yaşadığı mağduriyetleri asgariye indirmek için tüm kurumlarımızla bir araya geldik. Tüm birimlerimiz kış ve karla mücadele için hazır. Eksiği olan kurumlar ivedilikle eksiklerini tamamlayacak. Acil gelişebilecek durumlar için de 112 merkezi hazır olacak. Ama bizleri üzen 112 Acil merkezine yapılan bazı asılsız ihbarlardır. Acilmiş gibi 112'yi arayan vatandaşlarımızın asılsız ihbarları yüzünden gerçek acil olan hastalarımız mağdur olmaktadır. Vatandaşlarımızın özellikle kış aylarında bu konuda duyarlı olmalarını istiyorum. Çok acil ve ciddi durumlarda muhtarlarımız ise bana 7/24 saat ulaşabilirler. Bu anlamda kurumlarımıza karla mücadelede şimdiden kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

AYRIMCILIK YAPAN KURUMLARA SERT TEPKİ
Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk karla mücadelede ayırımcılık yapan kurumlara da sert tepki göstermişti. Kaymakam Öztürk: "Aldığım bazı duyumlara göre kurumlar arasında, örneğin Karayollarının olsun, Konya Büyükşehir Belediyesinin olsun, ya da Bozkır Belediyesinin olsun karla mücadele yaparken, o yol Karayollarına ait, bu yol Konya Büyükşehir'e, ya da Bozkır Belediyesine ait gibi sorunlarla karşılaşmak istemiyorum. Böyle bir sorunla veya ihbarla karşılaşırsam hangi kurumun aracı olursa olsun, geçtiği o bölgeden karla mücadele yapmadan geçerse şimdiden söylüyorum tüm yetkilerimi kullanır ve o aracı o an orada bağlatır, gerekirse operatörlüğünü kendim yapar ve o yolu açarım. Ardından gerekli işlemleri de başlatırım" demişti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.