Recent Comments

Bozkır Devlet Hastanesinin Yeni Başhekimi Taşcı


3,5 yıldır Bozkır Devlet Hastanemizde Başhekimlik görevini yürüten Numan Varol'dan boşalan Bozkır Devlet Hastanesinin Başhekimlik koltuğuna yeni atanan Bozkırlı hemşehrimiz Halil İbrahim Taşcı oturdu.

 Bozkır Devlet Hastanesinde 3,5 yılı aşkındır Başhekim olarak görev yapmakta olan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Numan Varol'un görevi kendi isteğiyle bırakması ve Konya Beyhekim Devlet Hastanesine gitmesi nedeniyle, yerine 694 sayılı KHK gereği yine Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Halil İbrahim Taşcı Başhekim olarak hastanemize atandı. Bozkır Devlet Hastanesine atanan ve aslen Bozkır Hacılar'lı olan hemşehrimiz Halil İbrahim Taşcı ise geçtiğimiz hafta başı görevine başladı.

Bozkır Devlet hastanesinde göreve başlayan Başhekim Taşcı, 2009 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş. Çumra Devlet Hastanesi'nde 1,5 ay çalıştıktan sonra Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Uzmanlık dalını kazanmış. Uzmanlığını 2015 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'nde tamamladıktan sonra sırasıyla Hatay Reyhanlı Devlet Hastanesi'nde ve Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapmıştır.

Bozkır Postası Gazetesi olarak Bozkır Devlet Hastanemize yeni atanan Genel Cerrahi Uzmanı olan Başhekimimiz Halil İbrahim Taşcı'ya ilçemize hoş geldiniz der, yeni görevinin hayırlı olmasını dilerken, üstün başarı dileklerimizi sunarız.

Öte yandan 3,5 yıldır ilçemiz Devlet Hastanesinde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Numan Varol'ın kendi isteğiyle Başhekimlik görevini bıraktığı ve ilçemizden ayrılarak Konya Beyhekim Devlet Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak göreve başladığı belirtilmiştir. İlçemizde 3,5 yıldır Başhekim olarak hizmet veren Genel Cerrahi Uzmanı Numan Varol'a da, Bozkır Postası Gazetesi olarak ilçemize yapmış olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür eder, yeni görev yerinin hayırlı olmasını dileriz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.