Recent Comments

Konya'ya yoğun kar uyarısı!

Meteoroloji yetkilileri hafta sonu Konya'nın bazı bölgelerinde yağmur görüleceğini aktardı. Yetkililer, Seydişehir, Beyşehir, Derebucak, Hadim, Bozkır, Yalıhüyük, Ahırlı, Akören ve Taşkent ilçelerinde yoğun kar yağışının beklendiğini bildirdi.

Meteoroloji Konya Bölge Müdürlüğü, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde genelinde yağışların pazartesi günü sabah saatlerine kadar yer yer kuvvetli ve etkili olacağını aktardı.

Yağışların, cumartesi akşam saatlerine kadar yağmur ve sağanak, Cumartesi akşam saatlerinden itibaren ise özellikle Karaman ve Konya'nın güneybatı kesimlerinde (Seydişehir, Beyşehir, Derebucak, Hadim, Bozkır, Yalıhüyük, Ahırlı, Akören, Taşkent, Sarıveliler, Başyayla, Ermenek) yoğun olmak üzere kar şeklinde görüleceğini aktardı.

SICAKLIK 4 DERECE DÜŞECEK
Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, soğuk ve yağışlı havanın etkisiyle  pazar gününden itibaren azalarak mevsim normallerinin 2-4 derece altına düşeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise cumartesi günü Konya'nın kuzeybatı çevreleri ile Aksaray genelinde kuzey (Poyraz), Konya'nın güney çevreleri, Karaman ve Niğde genelinde ise güney (Lodos) yönlerden kuvvetli (39-61 km/saat) ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (62-74 km/saat) eseceği aktarıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.