Recent Comments

Öğrencilere Moral Verdi


Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Sarıoğlan İmam Hatip Orta Okulunda öğrencilerle bir araya gelirken, öğrencilerin 6. dersinde konuşan Başkan Gün, öğrencilerle söyleşide bulundu.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün Sarıoğlan İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. Başkan Gün Sarıoğlan İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin 6. Derslerinde de söyleşi de bulunarak öğrencilere yaptığı anlamlı ve güzel konuşmalarıyla moral verirken, öğrencilere derslerine iyi çalışmalarını ve üniversitelerin en iyi bölümlerine gitmeleri için şimdiden hedef koymalarını istedi.

Bozkır'ın çocuğunun okumaktan başka çarelerinin olmadığını belirten Başkan Gün, hem vatanımıza, hem de milletimize en iyi hizmetleri vermeleri için okumalarını isterken, tam anlamıyla öğrencileri motive etmiş oldu.

Daha sonra okulu gezen Başkan Gün ve beraberinde bulunan Belediye Meclis Üyesi Ahmet Keleş, eğitim-öğretim'in ikinci döneminde öğrencilere sosyal etkinlik çerçevesinde gerek ilçe merkezi, gerekse il merkezi dahilinde etkinlikler planlamalarını söyledi. Bu etkinlikleri üstleneceğinin sözünü veren Belediye Başkanı İbrahim Gün öğrencilerle hatıra fotoğrafları çektirerek Sarıoğlan İmam Hatip Ortaokulundan vedalaşarak ayrıldığı öğrenildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.