Recent Comments

Başkan Gün muhtarların sorunlarını dinledi


Bozkır Belediyesi tarafından başlatılan şehir buluşmaları kapsamında devam eden istişare toplantılarında Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Cumhuriyet, Demirasaf, Yukarı, Bağyurdu, Karacahisar, Dereköy, Sorkun, Harmanpınar ve Karacaardıç mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.
İstişare toplantısında muhtarların isteklerini dinledikten sonra açıklama yapan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, 2018 yılının mahalleler için hummalı çalışmanın üst seviyede olduğu bir yıl olacağını söyledi.

Her alanda birlik ve beraberliğe dikkat çeken Başkan Gün, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "muhtarlarımızın daha aktif olmasını bekliyoruz. Özellikle sosyal anlamda muhtarlarımızın kendi mahallesi haricinde diğer mahallelere ziyaretler yapmasını, sosyal projeler düzenleyip mahallelere hareketlilik kazandırmasını temenni ediyoruz. Bu konuda bize söylenecek her fikri değerlendirip uygulamaya hazırız. Ayrıca birliğimizi daha sağlam temeller üzerine kuralım. Bozkır'ımızın 51 mahallesi var, dolayısıyla 51 muhtarımız var. Bir olup muhtarlar derneği çatısı altında bir olursak, birliğimizi daha sağlam temeller üzerine oturturuz. Muhtarlarımıza öncülük etmek için kapımız her zaman açık. Ayrıca muhtarlarımıza gelecek bahar ve yaz ayları için gezi düzenlemek istiyoruz. 3,5 yıl boyunca mahallelerinde hizmet için koşturup yoruldular. Bahar aylarıyla birlikte Çanakkale gezisi düzenlemeyi planlıyoruz. İstişare toplantımıza katılan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.