Recent Comments

Başkan Köse operasyonların sonuna kadar destekçisiyiz.

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse "Mevzu ülke güvenliği olduğunda her zaman ve her türlü fedakârlığa hazırız" diyerek basın açıklaması gerçekleştirdi.

Başkan Köse Yapmış olduğu acıkmasında "Ülke güvenliğimizin sağlanabilmesi için Afrin operasyonuna tam destek veriyorum. Türkiye haklı davasında asla terör koridoruna izin vermeyecektir. Bu kararlı duruşun sergilenmesi için gerekli tedbirleri alan devletimizin ve askerlerimizin her zaman destekçisi ve duacısıyız.

Türkiye güneyinde bir terör koridoruna izin vermeyeceğini günlerden beri söylüyordu. Türkiye uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanmıştır. Bizler devletimizin aldığı bu kararın sonuna kadar arkasındayız. Türkiye'nin güvenliği söz konusu olduğunda, ekonomik sonuçların ne olacağı önemini kaybeder. Mevzu ülkemizse biz her türlü fedakâlığa hazırız. Daha çok çalışır, daha çok üretiriz.

Bu operasyonlarda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diler ve yaralı olan tüm gazilerimize acil şifalar dilerim.

Ülkemizi bölmeye çalışan PKK, PYD.. vs isimleri değişse de tüm oluşumlarına karşı tek yürek olarak her zaman devletimiz ve ordumuzun yanındayız" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.