Recent Comments

Bozkır ilçesinde en çok kitap okuyan öğrenciler ödüllendirildi.


Konya ilinin Bozkır ilçesinde, ilçe kütüphanesinde en fazla kitap okuyan öğrenciler ilçe kaymakamı Öztürk tarafından ödüllendirildi.

Bozkır ilçesinde 2017 yılında Bozkır İlçe Halk Kütüphanesinden en fazla kitap okuyan, Bozkır Anadolu Lisesi öğrencisi Adem Arıcı ve Bozkır 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel eğitim öğrencisi Ayşe Çağlar başarılarından dolayı ödüllendirildi.

Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk'ün makamında gerçekleştirilen ödül töreninde, Kaymakam Öztürk öğrencileri Kitap Kurdu belgesi ve çeşitli ödüllerle ödüllendirdi.

Ödül töreni dolayısıyla açıklamalarda bulunun Bozkır İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Murat Akman "İlçemiz öğrencilerinden 2017 yılında Kütüphanemizden çok sayıda kitap okuyan öğrencilerimiz bu başarılarından dolayı Bozkır ilçe Kaymakamımız Emre Öztürk bey tarafından ödüllendirildi.

Kaymakamımız Emre Öztürk'e, eğitime ve kütüphanemize her zaman vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür ederiz.  Özellikle öğrencilerimizin daha fazla kitap okuma alışkanlığı kazanması için bu şekilde ödüllendirmeler perçinleme etkisi yaratacaktır.

İlçe halk kütüphanesi olarak Öğrencilerimizin de başarılarının devamını dilerim" dedi.




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.