Recent Comments

Bozkır'da Şehir Buluşmaları Toplantıları Başladı


Bozkır Belediyesi tarafından başlatılan projeyle birlikte halkın sorunlarını birebir dinleme, sorunların çözümünün sağlanması, ilçenin sorunlarının belirlenmesi ve çözüm önerilerinin saptanması amacıyla yapılan projenin ilki gerçekleştirildi

Projenin ilk toplantısına Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, Bozkır Belediyesi Meclis Üyeleri, Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı katıldı.

Tarihi eski belediye binasında gerçekleştirilen istişare toplantısının hayırlara vesile olmasını dileyen Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, bu projenin çok faydalı olacağını düşündüğünü söyleyerek Bozkır'ın gelişiminde doğru adımların atılmasına vesile olacağını belirtti.

Proje ile birlikte haftanın 2 günü tarihi binada samimi bir ortamda birçok konunun istişare edileceğini vurgulayan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, "İstişare mekanizması çok önemli bir konudur. İstişare ederek halledemeyeceğimiz bir sorun yoktur. Bu bağlamda geliştirdiğimiz projemiz yıl boyunca devam edecek. Bu kapsamda halkımızın sorunlarını birebir istişare etme fırsatımız olacak. İlçemizin öncelikli sorunlarını ilçe sakinleri nezdinde belirleyip çalışmalarımızı yürüteceğiz. Ayrıca Bozkır'ın daha ileriye taşınmasında doğru adımların atılmasına olanak sağlayacağız" dedi.

2019 yılında önemli 2 seçime gireceklerine vurgu yapan Ak parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde hedeflerinin yüksek olduğunu belirtti. Daha önce Bozkır'dan %75'lik destek aldıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Çelmeli, "2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimlerde hedefimizi %80 olarak belirledik. İnşallah bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için Belediyemiz ile birlikte, teşkilatımız ile birlikte, il başkanlığımız ile birlikte önemli çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Bu çalışmaların temellerini bu tür istişare toplantılarıyla birlikte atacağız" dedi.

TAŞELİ PROJESİNDEN YARARLANMAK İSTİYORUZ

Bozkır'da taşeli projesi çerçevesi içerisinde 3 önemli projeye imza atmak istediklerini vurgulayan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, bu projeleri gerçekleştirmek için büyük çaba sarf etmeye devam edeceklerini söyledi. Mavi Kanyon olarak adlandırılan yerden başlayarak Bozkır'a kadar uzanacak bir projeyle, bu bölgeyi daha cazibeli hale getirmek istediklerini vurgulayan Başkan Gün, "Mavi Kanyon'dan başlayarak Bozkır'a kadar uzanan bölgede cazibe alanı oluşturmak istiyoruz. Bu alanda balon turizminin yapılabileceğini, rafting gibi su sporlarının yapılabileceğini düşünüyoruz. İnşallah projemiz şekillenerek faaliyete geçirmek için elimizden geleni yapacağız. Diğer bir projemiz ise şoklamasıyla, paketlemesiyle birlikte Sarıoğlan mahallemize 7 ilçenin ortak olarak kullanabileceği büyük bir soğuk hava deposunu kazandırmak istiyoruz. Üçüncü olarak düşündüğümüz diğer bir projemiz ise, Zengibar kalemize turizm yolu yaparak burada tarih turizmini geliştirmektir. İnşallah bu projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz" diye konuştu.

İLÇEMİZİN DOĞALGAZ SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

İlçenin ortak sorunun doğalgaz olduğunu sözlerine ekleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, bu sorunun giderilmesi için çalışmaların devam ettiğinin altını çizdi. İlçede hava kirliliğinin gün geçtikçe arttığının dikkatlerden kaçmadığını da söyleyen Başkan Gün, "İlçemizde bazı dönemlerde oluşan hava kirliliği bizleri tedirgin ediyor. Vatandaşlarımız da doğalgaz konusunda istekli ve biz bu isteği göz ardı edemeyiz. Bu hava kirliğinin önüne geçmek için doğalgaz çalışmalarımızı hızlandıracağız. Yakın zamanda somut adımlar için gerekli girişimleri başlatıp Milletveki ve İlçe Teşkilatımız ile birlikte sürecin takipçisi olacağız" diye konuştu.

ARICILIK KOOPERATİFİNİN KURULACAK OLMASINDAN DOLAYI ÇOK MEMNUN OLDUM

Bozkır balı adı altında kooperatif çatısı altında üretim yapılacak olmasından dolayı çok memnun olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Gün, "Arıcılık kooperatifi için gönüllü olarak çalışmalara başlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah başarılı olacaklar. Başarılı olmaları için elimizden gelen tüm imkanları sağlayacağız. Bozkır balı adı altında markalaşmayı önemsiyoruz. Bu kooperatif ile birlikte ilçemizde kooperatif bünyesinde farklı üretim dallarında üretim yapılması önünün açılacağına inanıyorum" diye konuştu. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.