Recent Comments

Esnaf Odası Başkanı Yavuzer güven tazeledi.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığı görevini yürüten Başkan Yavuzer yapılan seçim sonrasında tekrardan başkan seçilerek güven tazeledi.



Bozkır Belediyesi düğün salonunda sabah saatlerinde başlayan oy verme işlemi mesai bitimine kadar sürdürüldü. Konya Esnaf Odaları Birlik Başkan Vekili Süleyman Yılmaz'ın yönetiminde ki divanın oluşturulması sonrasında başka aday olmamasından dolayı tek liste ile seçime geçildi.

Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinde ki esnafların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen seçimde, oy kullanmak için gelen esnaflara çay ve yemek ikramında bulunuldu.
Bozkır Düğün salonunda gerçekleştirilen seçime Konya Esnaf Odaları Birlik Başkan Vekili Süleyman Yılmaz, Konya Kasaplar Odası Başkanı Davur Balbaloğlu, Konya Minübüscüler Odası Başkanı Muharrem Karabacak, Konya Tüpçüler Odası Başkanı Osman Alp ve odaya kayıtlı çok sayıda esnaf katıldı.

Seçim sonrasında açıklamalarda bulunan Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Niyazi Yavuzer "Çok değerli Hazurunumuz ve Esnaflarımızın katılımı ile gerçekleştirmiş olduğumuz oda seçiminde üyelerimiz yönetimimizi tekrardan hizmet etmeye layık görmüştür.

Önceki gibi esnaflarımızın istek ve önerilerini dinleyerek gerekli makamlara esnaflarımızın sorunlarını aktaracağız.

Öncelikle ilçemize bağlı mahallelerden ve çevre ilçelerimize bağlı mahallelerden gelerek bizlere desteklerini esirgemeyen tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ederim. Önceki dönemde de olduğu gibi yeni hizmet dönemimizde de Esnaflarımızla istişareyi eksik etmeden ve elimizden geldiğince esnaf ziyaretlerimize devam ederek çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.