Recent Comments

Medaş’tan Ahırlı ilçesine önemli yatırım


Konya ili Ahırlı ilçesine 2017 yılında Medaş tarafından 5 milyon TL yatım yaptığı bildirildi.

Ahırlı belediye başkanı İsa Akgül'ün Medaş Bozkır İşletme şefi Ali İnce ile yaptığı açıklamada Ahırlı ilçesine Medaş tarafından 2017 yılında 5 milyon TL' lik yatırım yapıldığını bildirildi.

Yapılan sözlü açıklamada "İlçemizde Medaş Bozkır İşletmefliğimizin de yoğun gayretleri ile 5 Milyon TL hizmet yatırımı alındı.

Vatandaşlarımızın Büyükşehir yasasıyla beraber mahallelerinde yerinde hizmet alabilmesi için hizmet çalışmalarımıza durmadan devam ediyoruz.

Medaş ekipleri 2017 yılında Ahırlı merkez, Akkise, Bademli, Ali Çerçi, Karacakuyu ve Erdoğan mahalleleri ile Şehlar, Sandı, gülcü, Damlar ve Çevlik yaylalarında; trafo, yeni şebeke, güç merkezleri, hat ve direk değişimleri ile Ahırlı İlçesinde önemli bir yatırım gerçekleştirildi.

Hizmet yarışında 2018 yılında da her zaman Ahırlı merkez olmak üzere tüm mahallelerimizde hizmete devam edeceğiz. Yaptığımız her çalışmada bizleri yalnız bırakmayan ve bu hizmetin gerçekleşmesinde emeği geçen, başta Konya Milletvekilimiz Enerji-Sanayi ve Ticaret Komisyon Başkanımız Ziya Altunyaldız olmak üzere, Medaş Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ve Medaş Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Eyüp Erduran Bey'e teşekkür ederim" dedi.





Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.