Recent Comments

Arslantaş, Federasyon Şampiyonasını Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde düzenledi

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonunca Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde düzenlenen Zeytin Dalı Lazer-Run Türkiye Şampiyonası gerçekleştirildi.

Reyhanlı 11 Mayıs Spor Kompleksi'nde Türkiye Modern Pentatlon Federasyonunca gerçekleştirilen Şampiyona büyük ilgi gördü.
Şampiyonaya Bursa, Ankara, Malatya ve Hatay'dan katılan sporcular büyükler ile 11, 13, 15, 17 ve 19 yaş altı kategorilerinde mücadele etti. Sporcular, lazer koşuda, yaş gruplarına göre 400 ile 3 bin 200 metre aralıklarında kategorilerinin gerektirdiği mesafelerde koşu ve atış gerçekleştirdi.

Şampiyona, dereceye giren sporculara madalyaların verilmesiyle sonlandırıldıç

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Bozkırlı Ramazan Arslantaş'ın yaptığı açıklamada, etkinliği önemli bir yerde yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Türk askerinin, Afrin bölgesinde dünya barışına katkı sağlamak için mücadele verdiğini vurgulayan Arslantaş, "Askerlerimizin dünya barışı için vermiş olduğu bu katkıda biz de yanlarında olduğumuzu göstermek adına burada organizasyonu yaptık. Çok güzel bir katılım oldu. Burada hoşgörü ve sevgiyle karşılandık." dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.