Recent Comments

BADEMLİ KÖYÜ DERNEĞİ PİLAV GÜNÜ MUHTEŞEM OLMUŞ

BADEMLİ KÖYÜ DERNEĞİ PİLAV GÜNÜ MUHTEŞEM OLMUŞ



TEŞEKKÜRLER 

Cemal Alpat " 2018 YILI GELENEKSEL BADEMLİ KÖYÜ PİLAV GÜNÜMÜZDEN GERİDE KALANLAR.
PROGRAMIMIZA İŞTİRAK EDEN İSTANBUL MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN ABDULLAH BAŞCI AHIRLI BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN İSA AKGÜL YALIHÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN HASAN KOÇER AHIRLI AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SAYIN MUSTAFA ÖNCÜ TELGRAFINDAN DOLAYI BOZKIR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN İBRAHİM GÜN BOZKIRLILAR DERNEGİ BAŞKANI SAYIN MUSTAFA GÖKSU BOZKIRLILAR VAKFI BAŞKANI SAYIN KAMİL BİLGİN


KONSİAD'IN ÇOK KIYMETLİ BAŞKANI ABİMİZ KEMAL ÇELİK RADYO TV PROGRAM YAPIMCISI ASLAN MUSTAFAM AK PARTİ BAHÇELİEVLER TEŞKİLATINDAN SAYIN MEHMET KARALİ MİLLİ GENÇLİK GÜNGÖREN İLÇE BAŞKANI SAYIN HASAN BOZKIR ŞAİR SUNUCU KARDEŞİMİZ KEMAL SEYYAHİ
BOZKIR DERNEK BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ SAYIN MEHMET GÜVEN SAYIN AHMET ILGAZ VE BOZKIR VE KÖYLERİMİZİN ÇOK DEGERLİ DERNEK BAŞKANLARI ARKADAŞLARIMA DERNEGİMİZİN BU GÜZEL ETKİNLİGİNE KATILMALARINDAN DOLAYI EN KALBİ DUYGULARIMLA BADEMLİ KÖYÜMÜZ VE BADEMLİ KÖYÜ DERNEGİ OLARAK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
AYRICA ÜÇ YILDIR BİZLERİN KAHRINI ÇEKEN PROGRAM SUNUCUMUZ DERE'Lİİ DOSTUM KARDEŞİM AHMET ÖZKAN'A 


YÖNETİM KURULUNDA BİRLİKTE GÖREV YAPTIGIM DEGERLİ YÖNETİM KURULU ARKADAŞLARIMA AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM
UNUTTUGUM VE İSMİNİ ZİKRETMEDİGİM PROGRAMIMIZA İŞTİRAK EDEN TÜM BADEMLİ KÖYLÜLERİMİZE ÖZELLİKLE YAŞLI VE HASTA YATAGINDAN KALKIP GELİP BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN DOSTLAR KÖYLÜLERİMİZE KIYMETLİ MİSAFİRLERİMİZE KUCAK DOLUSU BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR ETMEYİ BİR BORÇ BİLİRİM.
#DİPNOT: TAVIR ALIP BU PROGRAMA KATILMAYAN KÖYLÜ AGABEYLERİMİZEDE SELAMLAR OLSUN


Ahmet Özkan " Tekrar Tekrar Teşekkürler Bademli derneğimize ..Sevgili dostlar bugün Bademli derneğimizin geleneksel pilav günü toplantısını birbirinden değerli misafirlerle beraber yaşadık.
Bozkırın bütün Derneklerinin Başkanları ve Ahırlı ilçesi Bld. Başk. Sn İsa Akgül Yalıhüyük ilçesi Bld başk. Sn Hasan koçer Ahırlı Akparti ilçe başk.sn Mustafa öncü ve Akparti istanbul milletvekilimiz Sn Abdullah Başcı Ağabeyimizde misafirlerimiz arasındaydı.
Dere kasabasını temsilen de Başkanımız Ahmet Ilgaz Ümit şencan Ali kaya Av.M. Ali keser Mümine Gürşahin Çelmeli Ayşe Ayse Açık Özdil Habibe Yıldırım ve Kemal Seyyahi ve ben sunucu konuk olarak oradaydık. BOZKIR şairi Kemal Seyyahi daha önceden Bademli köyüne yazdığım şiiri kendine has tarzıyla ve ses tonuyla seslendirerek Bademlili misafirlere duygulu anlar yaşattı. Bende kendilerine yeni yazdığım yine Bademliyi anlatan bir şiirimi canlı canlı okuyup armağan ettim.
Başta Başkanımız Cemal Alpat olmak üzere bütün yönetim kusursuzdu. Yöremize özel Etli bulgur pilavı yanında salata ve turşu nefisti .Sonrasında BOZKIR ekibimiz çok güzel proğram yaparak güne damgasını vurdu. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun."
 Sırıstat Com İstanbul HABER : Ali Rıza ÖZASLAN


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.