Recent Comments

BOZKIR'IN ÖZEL ÇOCUKLARI

Bugün Konya Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm İl Şampiyonası yapıldı. 

Bozkır 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Emre Çınar genç erkekler 400 m yarışmasında Konya ikincisi, yine Bozkır Merkez Cumhuriyet Ortaokulu'ndan Ümit Berber yıldız erkekler gülle atmada Konya ikincisi oldular. Ögrencilerimizi, Cumhuriyet Ortaokulu Özel Eğitim Öğretmeni Harun Murat KÜPCÜ ve Bozkır Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Denizhan EKEN hazırlayıp yarıştırmıştır. Tüm ekibi ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Okul sporlarında bu tür yarışmalara Bozkır'dan tek ve ilk katılım bu çocuklar olmuş ve Bozkır'ın çocukları imkan sağlanırsa her yerde başarılı olacaklarını bir kez daha ortaya koymuşlardır.

15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah KOÇAK'a, Bozkır Merkez Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Ahmet YILMAZ'a ve  bize çocuklarını emanet eden velilerimize çok teşekkür ediyorum.

Yarışma sonrası çocukları Şehitler Müzesi'ni gezdirerek ecdad hatıralarını görmelerini sağlayan öğretmen arkadaşlarımı da bu güzel düşüncelerinden  dolayı tebrik ediyorum. 

Bozkır Gücü Spor Kulübü olarak hedefimize adım adım ilerlemenin bahtiyarlığını yaşıyoruz.

Muammer Tunahan
Kulüp Başkanı

Bozkır Gücü Spor Kulübü
"Gücü, Güleryüzlü Çocuklar"

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.