Recent Comments

Bozkır Protokolü Şehit Aileleri Ve Gazilerle Bir Araya Geldi


Bozkır ilçe protokolü, 18 Mart şehitleri anma günü ve Çanakkale Zaferinin 103. Yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde bir araya geldi.
Programın açış konuşmasını yapan Bozkır İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Özgür Can, "konuşmama başlamadan önce vatanımız için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi saygıyla selamlıyorum. Ruhları şad olsun. Bugün Çanakkale Zaferimizin 103. Yılında şehitlerimizin aileleriyle ve gazilerimizle bir araya geliyoruz. Giriş kapımızda yazdığı gibi tekrar söylemek istiyorum ki evinize hoş geldiniz. İlçe jandarma komutanlığı olarak her zaman yanınızdayız, sizlerin destekçisiyiz. Bu anlamlı günde bizleri sizlerle buluşturan İlçe Kaymakamlığımıza, Belediyemize ve tüm personellerime teşekkür ediyorum" dedi.

Bozkır Belediye Başkanı yapmış olduğu konuşmasında Zeytin Dalı harekatı kapsamında terör örgütlerine karşı yürütülen harekata değinerek "Terör örgütlerinin inlerini başlarına yıktık elhamdülillah. 18 Martta, harekatın 57. Gününde Mehmetçiklerimiz bu mutlu haberi bizlere armağan etti. Hepsinden Allah razı olsun, Allah yar ve yardımcısı olsun. Böyle anlamlı bir günde de sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu anlamlı günde tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" diye konuştu.

Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk ise, şehit ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizerek, her ne olursa olsun şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmaya devam edeceklerini vurguladı.

Konuşmaların ardından şehit aileleri ve gazilerimizle yemek yenildi, akabinde günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.