Recent Comments

EREĞLİ BELEDİYESİ SOSYAL MARKETİ YÜZ GÜLDÜRÜYOR

Ereğli Belediyesi Sosyal Belediyecilik kapsamında Oğuz Ata Tesisleri'nde bulunan Sosyal Yardım Evi'nde ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Durumu olmayan vatandaşlar buradan ihtiyaçlarını karşılıyor.
İhtiyaç sahipleri, böyle bir uygulama başlattığı için Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e teşekkür ettiklerini belirttiler.

Dar gelirli olan vatandaşları gözettiklerini belirten Başkan Özgüven: "Sosyal Belediyecilik kapsamında önemli hizmetler gerçekleştiriyoruz. Belediye olarak hemşehrilerimizin sorunlarıyla hemhal oluyor, onlar için elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Bizim inancımızda ihtiyaç sahibini gözetmek, ihtiyacını mümkün mertebe gidermek esastır. Öyle ki Peygamber Efendimiz: "Komşusu aç iken, tok yatan bizden değildir" diyerek bize yol göstermiştir. Bu doğrultuda Oğuz Ata Tesislerimizde bulunan Sosyal Yardım Evi'mizle vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Gıda ihtiyaçlarının yanı sıra halkımızın bize ulaştırdığı eşyaları dar gelirli hemşehrilerimizle paylaşarak onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Onların mutluluğuna ortak olmak, Allah(cc)'ın rızası kazanmak bizim en önemli gayemizdir" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.