Recent Comments

Fotoğraf Tutkunlarının Gözdesi Eğrigöl geçit vermedi.

Fotoğraf Tutkunlarının Gözdesi Eğrigöl geçit vermedi.

Eğrigöl Payalar (Fotoğraflar) (Video)

Söğüt Perşembe Yaylası (Fotoğraflar)  (Video)

Hisarlık Yaylası ve Tarihi Cami (Fotoğraflar)

Konya'da bir grup Fotoğraf ve doğa tutkunu Efsane eğrigölü fotoğraflamak için kar tipi dinlemeden yollara düştüler ama   bölgede  yağan yoğun  kar  eğri göle  ulaşmalarına geçit   vermedi.

Konya ve Antalya sınırında, Geyik Dağları'nın eteklerindeki yer alan Eğrigöl doğası ve endemik bitkileriyle fotoğraf ve doğa tutkunları gözdesi durumunda olması ile kendine cezbediyor. Her mevsimi bir güzel olan eğri gölün ilkbaharda karların erimesi açan çiğdem sümbül ve yüzlerce çeşidi olan endemik çiçek  ve doğal yapısı  ile ün kazanmıştır.

Seydişehir Alanya- Konya- Karaman- Bozkır - Taşkent- Hadimden fotoğraf tutkunu 18 kişi İlkbaharda eğrigölü fotoğraflayabilmek için sabahın erken saatlerinde başlayan yolcuğuna bölgenin iklim şartları geçit vermedi. Bölgede yaşanan yoğun  kar yağışı    ve tipi  nedeni ile  zor anlar yaşayan   fotoğrafçılar  Eğri göle ulaşamadılar  ama bölgede yağar  kar  ve tipiye aldırış etmeden   kar üstünde   eğlendi  kar fotoğrafı  çekerek   vakit geçirdiler.

Konya'dan gelen fotoğraf Tutkunu eğitim Osman Kuplay" Benim için bir efsane olan egri gölü görmek için Konya'dan geldim buradaki mevsim şartları  her an değişebiliyor  Kar  ve  tipiden  dolayı aracımız  yolda  ekipten  bazı arkadaşların aracı kara saplandı şartlar çok zor     egri gölü göremedik ama  müthiş bir kış Mevsimi yaşadık çok güzeldi. Dedi"

Seydişehir Haber - Fahri Kubulay
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.