Recent Comments

BEFEMDER, Behçet Hastaları ve Yakınları için Sosyal ve Kültürel gezi düzenledi.


​BEFEMDER, Behçet Hastaları ve Yakınları için Sosyal ve Kültürel gezi düzenledi.

Konya merkezde faaliyet gösteren ve Kısa ismi BEFEMDER "Behçet ve Ailevi Akdeniz Ateşi Hastaları Derneği" olan dernek faaliyet alanında ki Behçet Hastaları ve hasta yakınlarını kapsayan sosyal ve kültürel gezi gerçekleştirdi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlikte Behçet Hastaları ve hasta yakınları, Tarsus, Gaziantep ve Şanlıurfa illerinde ki Tarihi ve kültürel mekanlar da rehber eşliğinde gezi düzenlendi.


Behçet ve Ailevi Akdeniz Ateşi Hastaları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Metin yaptığı açıklamada "Derneğimiz kurulduğu günden beri Behçet ve Ailevi Akdeniz Ateşi Hastalarının sorunlarının giderilmesi ve hastaların hastalıklarına yönelik dayanışma sağlanması için çeşitli faaliyetler gerçekleştirmeyi amaç edindik.

Hasta ve Hasta yakınlarımızın moral ve motivasyonun artırılması için bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel gezimizi gerçekleştirdik. Bu tarz gezilerle üyelerimizin birbirini tanıması ve dayanışmanın artırılması amaçlanmaktadır. Önceki etkinliğimizde ve şimdi gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde Derneğimize desteğini esirgemeyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye ve uzaktan yakından gelerek etkinliğimize katılan Dernek üyelerimize teşekkür ederim" dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.