Recent Comments

Bozkır Gençler Birliğinde Alt yapı çalışmaları


​Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bozkır Gençler Birliği Spor Kulübü alt yapı çalışmaları yapıyor.


Bozkır Gençler Birliği Spor Kulübü ileriki sezonlarda oyuncu ihtiyacının karşılanması ve oyuncularının ilçe içindeki gençlerden temini için alt yapı çalışmalarına başladı.

Bozkır Gençler Birliği Spor Kulübü tarafından Bozkır Futbol sahasında düzenlenen eğitimlere 8.9.10 ve 11.12.13 yaş gurubunda büyük ilgi gördü. Bozkır Gençler Birliği Spor Kulübü Antrenörü Ahmet Kolsuz yönetiminde gerçekleştirilen eğitimlere 8.9.10 yaş gurubunda 43 ve 11.12.13 yaş gurubunda 40 kursiyer katıldı.

Bozkır Gençler Birliği Spor Kulübü Kursları hakkında bilgilendirmelerde bulunan takım antrenörü Kolsuz "Bozkır Gençler Birliği Spor Kulübü olarak ileriki sezonlarda takımımızın alt yapı ihtiyaçlarının karşılanması ve Bozkır'da genç fidanlarımızın profesyonel anlamda futbol eğitimi alabilmesi için Bozkır'da takımızın öncülüğünde kurslar vermeye başladık.

Bozkır Futbol sahasında gerçekleştirdiğimiz kurslarımıza halkımızdan ve öğrencilerimizden büyük ilgi gördük şuan 83 öğrencimiz var. Öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz eğitimlere ailelerinde katılımıyla Bozkır Futbol sahasında güzel bir sportif etkinlik gerçekleştiriyoruz" dedi.



 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.