Recent Comments

Bozkırgücü Emin Adımlarla Hedefe Koşuyor!..


Bozkır Gücü Spor Kulübü kuruluş felsefesine uygun olarak emin adımlarla hedeflerine koşuyor. Şu ana kadar katıldığımız yarışmalarda ciddi başarılar elde ettik. Özellikle 18-20 Nisan'da Antalya'da yapılan Özel Sporcular İç Anadolu Bölge Atletizm Şampiyonasında felsefe ve duruş farkını ortaya koymuştur. Yarışmaya özel sporcularımız Durmuş Furkan Tontul ve Emre Çınar Kulüp 2. Başkanımız, Antrenörümüz ve Beden Eğitimi Öğretmeni Denizhan Eken'in sorumluluğunda katıldılar. Sporcularımız en güzide mekanlarda konaklayıp, sosyal, kültürel ve fiziksel aktivitelere de katılıyorlar. Bozkır Gücü sporcusu ve teknik heyeti her ortamda asil duruşunu ortaya gururla koymaktadır. En son yarışmada 2 şampiyonluk 1 ikincilik 1 üçüncülük toplam 4 madalya kazanarak adından övgüyle söz ettirmiştir. Ben bu yarışmalara Meram Kozağaç Spor Kulübü Antrenörü olarak katıldım. Otel yerleşip Bozkır Gücü kafilesi ne yapıyor diye odalarında ziyaret ettiğimde Denizhan Hocanın çocuklara elbiselerin nasıl dürülüp asılacağını, tuvalet duş, yemekhane vs. otel de nelere dikkat edeceklerini zarif bir üslup ile anlatıgızı gözlemledim. Çocuklar ise hocalarının direktiflerine üç gün boyunca özenle uydular. Bu güzel manzara karşında çok mutlu oldum.

Kulüp olarak her zaman Peygamber efendimizin "Görev ehlinden başkasına verildiği zaman kıyameti bekleyin" ikazını kulağımıza küpe yaptık ve özel çocuklarımızı eğitimci, formasyonu düzgün, sağlam karakterli, yumuşak huylu, agzı ve konuşması temiz, gönüllü kişilere emanet etmeye karar verdik. Bu bağlamda güreş ve işitme engelli Güreşte Halil Karaçor, Tekvando ve para tekvandoda Kürşat Özdemir, satrançta Hasan Onat, özel atletizm ve özel masa tenisinde Denizhan Eken hocalarımız tam aradığımız ADAMlar olduğundan çocuklarımızı onlara emanet ettik. Hocalarımız hiç bir maddi karşılık almadan bu görevleri icra ediyorlar. Hal böyle olunca da mutluluk ve başarı kaçınılmaz oluyor.

Son olarak Halil Karaçor hocamız tarafından kulübümüze kazandırılan işitme engelli güreşçimiz Kemal Yıldız 10-11 Mart  2018 tarihlerinde Amasya'da yıldızlar serbest ve grekoromen güreşte ayrı ayrı 2 defa Türkiye Şampiyonu olarak ilk ulusal şampiyon ve ilk milli  takıma çağrılan sporcumuz  olmuştur. İnanıyoruz ki 7 Haziran'da Moskova'da yapılacak olan Dünya Şampiyonasından altın madalya kazanarak kulüp tarihine geçecek ve bizlere bayram hediyesi verecektir.

Bozkır Gücü Spor Kulübü olarak, sportif çalışmalarımızın yanında Bozkır'ın ve kulübün tanıtılması için atkı yaptırdık.  Her gittiğimiz yerde makamda ve ortamda yetkililere hediye olarak veriyoruz. Kulüp atkılarımıza Bozkır esnafları, gurbetçilerimiz, okullarımız ve eğitim camiamız yoğun bir ilgi göstermiştir. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Güvenlerine layık olmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.
Saygılarımızla...

Muammer Tunahan
Bozkır Gücü Spor Kulübü
Başkanı



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.