Recent Comments

Bozkır’da Esma-ül Hüsna Yarışması


Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER)'nin düzenlemiş olduğu Bozkır Ortaokullar arası "Esma-ül Hüsna" yarışması finali gerçekleştirildi.



Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneğinin düzenlemiş olduğu Esma-ül Hüsna yarışmasına ilçe okullarından; Bozkır İmam Hatip Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Hacılar Ortaokulu, Sarıoğlan Ortaokulu, Dereiçi Ortaokulu, Soğucak Ortaokulu, Çağlayan Ortaokulu, Armutlu Ortaokulu, Üçpınar Ortaokulu ve Hamzalar Ortaokulu katıldı.

Yarışma hakkında açıklamalarda bulunan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği yönetim kurulu başkanı Mehmet Görür "İlçemizde Ortaokullarımız arasında düzenlediğimiz olduğumuz Esma-ül Hüsna yarışmasının bu sene ikincisini gerçekleştiriyoruz. Yarışmamızda kaybeden öğrencimiz olmuyor. İlk önce okullarımızda birincilerimiz belirleniyor ve sonrasında da Okul birincileri arasında ilçe finalistlerini belirliyoruz.

Bu yarışmada tüm öğrencilerimiz katılmaları ile bizim gözümüzde kazanmış oluyorlar, yarışmaya katılarak Esma-ül Hüsna'yı ezberleyen her öğrencimizi ödüllendiriyoruz. Her yarışmada olduğu gibi ilk üçe giren öğrencilerimizi başarılarından dolayı ilave ödüllerle ödüllendiriyoruz.

Bugün icra edilen bu yarışma Ortaokullarımız için gerçekleştirildi, haftaya aynı gün ilkokullarımız arasında gerçekleştirilen yarışmamızın finali de gerçekleştirilecektir.

İlçemizde bu şekilde yarışmaların hazırlanmasında Derneğimize desteğini esirgemeyen tüm destekçilerimize ve başta ilçe kaymakamımız olmak üzere ilçe müftümüze, kurum ve kuruluşlarımıza, okullarımızın yöneticileri ve öğretmelerimize derneğimiz adına teşekkürü borç bilirim" dedi.

Yarışmada Bozkır İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Abdurrahman Duran birinci, Hamzalar Ortaokulu öğrencisi Ümmühan Topçu ikinci ve Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Ayşe Akpınar üçüncü oldu.

Bozkır Belediye Düğün Salonunda düzenlenen yarışma programına Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet, Bozkır Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Demir, Bozkır Halk Eğitim Müdürü Mehmet Çatdere, Bozkır Tapu Müdürü Mustafa Ünal, Bozkır İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Murat Akman, Okul Müdürleri ve öğretmenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.