Recent Comments

‘‘KOŞABİLİYORKEN KOŞ’’ KONYA!


''Koşabiliyorken Koş'' Projesi kapsamında vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla egzersiz ve yürüyüş programı gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından vatandaşlarımızda spor kültürü oluşturulması ve bilinçli spor yapmanın yaygınlaştırılması amacıyla hayata geçirilen ''Koşabiliyorken Koş'' projesi kapsamında Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Atatürk Stadyumu 1 Nolu Sahada egzersiz ve yürüyüş programı gerçekleştirildi. Programa Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konya'da Spor Yapmayan Kalmasın sloganıyla çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz; 'Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Spor Genel Müdürlüğümüzce başlatılan Koşabiliyorken Koş projesi kapsamında İlimizde 1 haftadır devam etmekte olan etkinliklerimize yürüyüş ve egzersiz programıyla devam ediyoruz. Her yaştaki vatandaşlarımızın sağlıklı bir yaşam için spor faaliyetlerine katılmalarını,  bilinçli spor yapmalarını sağlamak amacıyla tüm vatandaşlarımızı çalışmalarımıza davet ediyoruz'' dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.