Recent Comments

Başkan Ege;Anne, bir milleti millet yapan değerleri yoğuran mukaddes bir eldir

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya (Mevlana )Şubesi Başkanı Süleyman Ege Anneler Günü münasebeti ile bir mesaj yayınladı
Başkan Ege"Anne, bir milleti millet yapan değerleri yoğuran mukaddes bir el, toplumun ilk hücresini oluşturan ailenin de mimarıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Ege, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, anneliğin yaşamın en büyük mucizelerinden biri olduğunu belirterek annelerin sevgilerinin karşılıksız, yaşamlarının özveri dolu olduğunu bildirdi.
"Türk kadını milli ruhuyla; Erzurum'da Nene Hatun, Çanakkale'de kağnısıyla cepheye cephane taşıyan Elif, Çukurova'da Kara Fatma, göklerin dişi şahini Sabiha Gökçen, ilk mecliste Halide Edip, Orta Asya'da Tomris, Süyün Bike, geçtiğimiz yüzyılın liderini doğuran Zübeyde Hanım'dır. Türk kadını manevi ruhuyla; âlemlere rahmet olsun diye yaratılan peygamberimizi doğuran Amine annemiz, peygambere ilk inanan Hatice annemiz, inancı uğruna çileye talip H.z Rabia'dır. Peygamberimizin hadisinde '' Cennet anaların ayakları altındadır.'' der. Cennete layık olan annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Günü'nü kutluyorum."dedi.

Anne, bir milleti millet yapan değerleri yoğuran mukaddes bir el, toplumun ilk hücresini oluşturan ailenin de mimarıdır. Bu özel günde, evlatlarına sarılamayan yüreği yaralı şehit annelerine minnet ve şükranlarımı sunuyor, evlat acısı yaşayan annelerin acısını yüreğimde hissediyorum." ifadelerini kullandı.
Başkan Ege , sevgilerin en büyüğünü hak eden, insanları her zaman sevgiyle kucaklayan tüm annelerin "Anneler Günü"nü kutlayarak ellerinden öptüğünü kaydetti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.