Recent Comments

BOZKIR SAĞLIK SEN İLÇE YÖNETİMİNDEN KINAMA

Bozkır Sağlık Sen İlçe Temsilcisi Süleyman Büyükyavuz geçtiğimiz günlerde Bozkır Toplum Sağlığı ve Aile Hekimliği Merkezimizde yaşanan saldırı olayıyla ilgili olarak bir kınama mesajı yayınladı.

Bozkır Sağlık Sen İlçe Temsilcisi Süleyman Büyükyavuz yayınladığı kınama mesajında şu açıklamalarda bulundu;

''Bozkır Toplum Sağlığı ve Aile Hekimliği Merkezimizde kendini bilmez bir kısım kişi ve kişilerce halkımıza şifa dağıtmak ve hastalarımızın yaralarını sarmak için canla başla görev yapan hekim ve sağlık çalışanı arkadaşlarımıza saldırıda bulunulmuş ve her türlü küfür, hakaret ve tehdit içerikli sözlerin sarf edildiği üzücü bir olay yaşanmıştır.

Kadın erkek demeden çalışanlarımıza yönelik yapılan sözlü ve fiili saldırılar iş motivasyonumuzu bozmaktadır. Ancak bizler her türlü koşullarda vatandaşlarımızın sağlığı için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz, mesleğimizi güven içinde ve huzurla yapmak istiyoruz.

Sağlık çalışanlarımıza hem küfür edeceksin, hem fiili saldırıda bulunup darp edeceksin, hem de hizmet alacaksın. Böyle bir anlayışı kabul etmemiz mümkün değil.

Her zaman dile getirdiğimiz gibi, Sağlık Bakanlığı' mız bu konuda yasal düzenlemeleri acil olarak hayata geçirmeli, ilçelerimizde bulunan toplum sağlığı merkezlerimize de güvenlik personeli görevlendirmeli, caydırıcı ve diğer gerekli önlemleri alarak sağlık çalışanlarımızın güvenliği sağlanmalıdır.

Kutsal bir görevi yerine getiren sağlık çalışanlarımıza uygulanan şiddeti halkımızın da tasvip etmediği muhakkaktır. Bu olayları gerçekleştiren sağlıksız zihniyetlere karşı ülke insanımız da tepkisini ortaya koymalıdır.

Bozkır SAĞLIK SEN İlçe Yönetimi olarak kendini bilmez kişi ve kişilerce yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, şiddet mağduru tüm sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz'' dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.