Recent Comments

Bozkır Balına KOP desteği


Konya'nın Bozkır ilçesinde, Bozkır Balı üretimi için bir araya gelerek Kooperatif kuran üreticililere KOP İdaresi'nin %70 hibe desteği ile birlikte Bozkır ve Hadim'de arıcılığın daha da sağlıklı hale gelmesi amacıyla bal ısıtma ve dinlendirme tankı, tam otomatik bal süzme makinesi ve sır alma tezgahı desteği verildi.


Proje kapsamında üreticilere hibe desteğinin dağıtımını yapan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Salih Öncü, kooperatif bünyesinde Bozkır Balının markalaşacağına ve pazarda hak ettiği değeri bulacağına inandıklarını belirttiler.

Üreticilere hayırlı olsun dileklerini ileten Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, birlikte ve Bozkır Balı adı altında markalaşma girişimlerine maddi ve manevi tüm desteği vermeye devam edeceklerinin altını çizerek, "Bozkır'ımızın kalkınmasına vesile olacak olan tüm kooperatiflerimize verdiğimiz destekler gibi, bu kooperatifin kuruluşundan itibaren başlayan desteğimizle, üretimin her aşamasında üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Kooperatifimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda kooperatifimizle birlikte istişareli çalışmalarımız devam ediyor. KOP İdaresine bölgemize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüze de teşekkür ediyorum. Güzel çalışmalara vesile oluyorlar. Bugün de KOP destekli Hadim ve Bozkır ilçelerini kapsayan projeyle birlikte üreticilerimize %70 destek sağlanmış durumda. Bal ısıtma ve dinlendirme tankı, tam otomatik bal süzme makinesi ve sır alma tezgahını üreticilerimize dağıtıyoruz. Hayırlı olsun. Üreten, geliştiren, büyüyen bir Bozkır hedefinde, üreticilerimize bol ve bereketli kazançlar diliyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.