Recent Comments

Bozkır Belediyesi 103 öğrenciyi Çanakkale ve Bursa gezisine gönderdi


Bozkır Belediyesi 103 öğrenci ve 26 mahalle muhtarını Çanakkale gezisine gönderdi. Çanakkale'ye gidecek olan öğrenci ve mahalle muhtarlarını Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk ve Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün uğurladı.

Çanakkale'ye gidecek olan öğrenci ve muhtarlara iyi yolculuklar dileklerini ileten Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, Bozkır Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Çanakkale gezisinin büyük bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu söyledi, projenin 4 yıldır olduğu gibi bugün de başarıyla uygulanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Çanakkale destanının 100. Yılında 100 öğrenciyi, 101. Yılında 101 öğrenciyi, 102. Yılında 102 öğrenciyi ve bugün de Çanakkale destanının 103. Yılında 103 öğrenciyi Çanakkale'ye uğurladıklarını söyleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, bu projenin bundan sonraki yıllarda da aksamadan devam etmesini temenni ettiğini belirtti. Çanakkale'nin yanı sıra Bursa gezisinin de yapıldığını belirten Başkan Gün, "4 yıldır aralıksız düzenlediğimiz projemiz başarıyla devam ediyor. Bugüne kadar 406 öğrencinin Çanakkale'de ecdadımızı yad etmesine, Çanakkale destanını daha iyi anlamasına vesile olduk. Bunun yanında muhtarlarımıza da bir söz vermiştik. 4 yıldır gayretle mahallelerimizde özenle çalışıp vatandaşlarımızın takdirini kazandılar. Bugün onlar da aramızda ve 26 mahalle muhtarımızı da Çanakkale ve Bursa gezisine gönderiyoruz. Hayırlı yolculuklar dileklerimi iletiyorum. Bozkır'dan tüm şehitlerimize selam ve dua gönderiyorum. Bu vesileyle bu projenin hazırlanmasında, faaliyete geçirilmesinde emeği geçen herkese ve tüm personellerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.