Recent Comments

Bozkırlı Abdullah Güzeldülger Ak Parti Konya'dan aday adayı oldu


Eski TMSF Daire Başkanı Bozkır Dereköy'lü Abdullah Güzeldülger siyasete adım attı. Kamu görevinden emekliye ayrılan Güzeldülger AK Parti'den Konya Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Abdullah Güzeldülger ekonomi noktasındaki birikimini hizmete dönüştürmek istiyor.




TMSF Daire Başkanı Abdullah Güzeldülger görevinden emekli olmuştu. Özellikle FETÖ'den devralınan şirketlerde üst düzey yönetici olarak görev yapan Güzeldülger ekonomi birikimini siyasete aktarmak için AK Parti'den Konya Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Güzeldülger, "Önemli görevler üstlendik, başarılı bir şekilde yerine getirdik. Özel sektöre ve devlete hizmet ettik ama Konya'ya hizmet edemedik. İçimde eksiklik vardı, 52 yaşına geldim, bu birikimle Konya'ya hizmet etme sevdasıyla yola çıktım" dedi.

KONTV'yi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer ve Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Bay ile görüşen Güzeldülger, Konya ekonomisini de değerlendirdi, endüstrileşme vurgusu yaptı:

"Türkiye'ye otomotiv endüstrisini kazandırmak bizin yegane unsurumuz olacak. Çünkü Konya'ya baktığımız zaman büyük bir endüstri yok. Sermaye birikimini Konya bir türlü oluşturamadı. Büyük bir endüstri getirim buraya yerleştirirsek o endüstri bütün bölgedeki komileri besler. Buradan önce Türkiye daha sonra da global markalar oluştururuz"

TORKU örneği ile Konya'nın kooperatifçiliğin merkezi olabileceğini söyleyen Güzeldülger seçim tarihinin öne çekilmesinin önemine de değinerek şunları aktardı:

"Afrin operasyonunu yaptık, Suriye'de dengeler oluştu. ABD, Fransa ve İngiltere birlikte hareket etti. Bunların birlikte hareket etmesi bizim bu seçimleri öne çekmeyi zorunlu kıldı."

Kaynak: Konhaber
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.