Recent Comments

Bozkırlı Dr. Mehmet Öz, Donald Trump'ın ekibine girdi


Dünyaca ünlü doktor ve televizyon programcısı Bozkırlı Mehmet Öz, ABD Başkanı Donald Trump'ın sağlık ekibine dahil oldu.

Amerika'da başkanlara danışmanlık yapan konseylerin önemi hayli büyük. Farklı konularda ABD başkanlarının danıştığı bu konseylerde, alanlarında uzman kişiler yer alıyor. ABD Başkanı Donald Trump da spor, egzersiz ve beslenmeden sorumlu danışma kuruluna, dünyaca ünlü Bozkırlı Mehmet Öz'ü de aldı. Doktor Öz ve ekinin, 2 yıl boyunca Amerikan halkının düzenli egzersiz yapmasına ve iyi beslenmesine destek vereceği açıklandı.

Konseyde Dr. Öz'ün yanı sıra Amerikan futbol takımı New England Patriots'ın antrenörü Bill Belichick de var. "Incredible Hulk" isimli kült dizinin başrol oyuncusu Lou Ferrigno da üyelerden bir diğeri. Dr. Öz, konuyla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Trump'ın konsey adaylığını kabul ettiğini söyledi. "Gençlerimizin yaşam tarzını geliştirmek için çalışmaya sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, New York Daily News, Dr. Öz'ün bu kurula dahil edilmesini eleştirdi. Gazete, Dr. Öz'ün birçok önerisinin akademi tarafından tepki çektiğini dile getirdi. ABD Başkanı Donald Trump, seçim öncesinde Dr. Öz ile bir televizyon programına katılmış ve sağlık durumunu sormuştu.

Kaynak:Haber Türk

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.