Recent Comments

DERELİLER BAHAR ŞENLİĞİNDE BULUŞUYOR

DERELİLER BAHAR ŞENLİĞİNDE BULUŞUYOR

MUHTEŞEM BAHAR ŞENLİĞİNE AZ KALDI KÖYÜMÜZÜN DEĞERLİ BÜYÜKLERİDE ARAMIZDA OLACAKTIR MEHMET BULUR  MEHMET GÜN  ABDULLAH GÜZELDÜLGER ABİLERİMİZ 


Sevgili dostlar konya Bozkır Dere kasabası Derneğimiz bünyesinde yılda bir kere yaptığımız geleneksel bahar şenliğine sadece 2 gün kaldı. 13 mayıs 2018 pazar günü Eyüp belediyesine ait Kemerburgazda kurtkemeri piknik alanında buluşalım inşaallah.
Senede bir kerede olsa yaklaşık 2500- 3000 kişilik bir hemşehri  katılımıyla  Bayramlaşmayla başlayıp Kuranı Kerim tilavetiyle ve dualarla devam eden güzel anlar saatler yaşayalım nasip olursa.
Sonrasında konyadan gelecek olan HAL HAL müzik gurubu Zafer Halhalmuzikzafer Şimşek ve yusuf ziya şimşek süleyman şimşek Ağabeylerimiz hemşehrilerimiz bizlerle olacaklar inşaallah. Yöresel türkülerimizi ve ezgilerimizi seslendirecekler. Etli bulgur pilavı mız da Derneğimizin ikramı olacaktır.
Bahar şenliğimize Bütün dostlarımız ve Dostlarımızın dostları davetlimizdir. Otobüsle.gelecek olanlar Bölge temsilcilerimizle irtibat kursunlar.
13 mayısta buluşmak üzere Hoşcakalın Allaha emanet olunuz saygılarımla 
Dere kasabası Derneğimiz yönetimi adına 
Başkan Ahmet ILGAZ


Sırıstat Com İstanbul HABER : Ali Rıza ÖZASLAN

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.