Recent Comments

Kalaycı; Cumhur ittifakı tarih yazacak


​Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Sayın Mustafa KALAYCI'nın, TBMM Genel Kurulu'nda Yetki Kanun Tasarısının görüşmeleri esnasında yaptığı konuşmanın Basın Açıklaması.

Allah'ın ayetlerini değiştirmek kimin haddine?
Fransa'nın tartışmalı ve tavsamış eski Cumhurbaşkanı Sarkozy'nin de aralarında bulunduğu 300 sözde Fransız yazar-çizerin, kuru ve küf bağlamış akıllarınca, Kuran-ı Kerim'den bazı ayetlerin çıkartılmasını istemeleri şuursuzluktur, hadsizlik ve densizliktir.

Değil 300 sözde aydın müsveddesi, Fransa'nın alayı böyle bir şuursuzluğa düşse, Avrupa'nın her ülkesinden Haçlı müfrezeleri düzülüp sefere çıksa ne olacak, nereye varabilecek? Dinin sahibi Allah'tır. Kur'an Allah kelamıdır. Kelam Allah'ınsa manen koruma ve kefalet de Allah'ın olacaktır.

Kimin ne haddinedir Allah'ın ayetlerini değiştirmek? Asırlarca İncil üzerinde tahrifat ve tahribat yapanlar, işi gücü bıraktı da Yüce Kitabımıza mı gözü diktiler? İnanca saygı insan hakkıdır, bu hakka riayet edecek ülke nerede? Fransızlar, buna da Fransız demek ki?

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle, Türkiye'nin "Lider Ülke" olması sağlanacak

Türk Milleti, ülkemize yönelik risk ve tehditleri, bekamız üzerinde oynanan oyunları ve yönetim sistemimizdeki karşılaşılabilecek sorunları görerek, 16 Nisan Halkoylamasıyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne onay vermiş, geleceğini bu sistemin ruhuna göre planlamıştır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi şüphesiz ki, Cumhuriyet tarihimizdeki en önemli yönetim reformu, şartlara ve gelişmelere cevap veren en dinamik demokratik tercihtir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi siyasi ve toplumsal uzlaşmanın ön plana çıktığı, milli iradenin doğrudan tecelli ve temerküz ettiği bir yönetim yapısıdır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle Türkiye'nin önü açılacak; bölgesel ve küresel bir güç merkezi haline gelmesi ve "Lider Ülke" olması sağlanacaktır. Türkiye yükselecektir, yükseklerde hak ettiği doruklara ulaşacaktır. Buna hiç kimse engel olamayacaktır.

Küresel güç odakları, vatan ve milletimize kast etmenin sinsi çalışması içinde.
Ülkemiz zorlu bir dönemden geçmektedir. İç ve dış sorun alanları yaygınlaşırken, risk ve tehditlerin cesamet ve cüreti de giderek yoğunlaşmaktadır. Milli bekamıza yönelik mütecaviz ve müteyakkız bir saldırganlık faal haldedir. Küresel güç odakları karanlık tertip ve tacizlerle vatan ve milletimize kast etmenin çaba ve sinsi çalışması içindedir.

15 Temmuz hain FETÖ darbe teşebbüsü karşı karşıya olduğumuz tehlikeyi gözler önüne sermiştir. Terör örgütlerinin peş peşe gerçekleştirdikleri menfur eylem ve iğrenç suikastlar bekamızın nasıl bir kuşatma altında olduğunu da çok açık göstermiştir.

Türkiye'nin aleyhine kurgulanmış, bölünme ve parçalanma dinamiklerinin harekete geçirilmesine ayarlanmış alçak plan ve senaryolar şiddet ve hiddetle tedavüle sokulmuştur. Yaşanan kanlı ve kindar hadiseler bu durumun billurlaşmış kanıtıdır.

24 Haziran seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi seçim ittifakı yaparak, Cumhur İttifakı unvanı altında seçime girecektir. Cumhur İttifakı'nın temel dayanağı Yenikapı Ruhu'nu oluşturan millî birlik ve kutlu yükseliş hedefidir.

Kaygımız ülkemiz, derdimiz milletin huzuru, refahı, esenliği ve güvenliğidir. Arzumuz milletimizin beklentilerine cevap verebilmektir. Türkiye'ye bir daha 15 Temmuz ve benzeri hain girişimleri yaşatmayacak siyasi ve yönetim ortamını tesis ve temin etmektir.

Cumhur ittifakı tarih yazacak
Türkiye'nin önünde tarihi bir seçim, bu kapsamda sandıktan doğacak talihli bir gelecek, millet iradesiyle tahkim ve tescili yapılacak güçlü bir yönetim gerçeği vardır. 24 Haziran demokrasi randevusuna artık sayılı günler kalmıştır. Cumhur ittifakı tarih yazacaktır.

Büyük Türkiye'ye giden yol bizzat Cumhur İttifakı'ndan geçmektedir. Cumhur İttifakı; ülkemizin kalkınması, milletimizin refah ve huzurunu teminidir. Cumhur İttifakı; demokrasi, insan hakları ve hukukun üstünlüğüne, milli birlik ve kardeşlikte uzlaşmaya açılan siyaset penceresidir.

Cumhur İttifakı, Türkiye Cumhuriyeti'nin beka ve birliğini yüksek bir sadakat ve yürekli bir mücadele ruhuyla savunacak, ülkemizin geleceğini millet iradesinden aldığı güçle güvenceye kavuşturacaktır. İhanete ve Türkiye düşmanlarına karşı dirilen millî ruh, Cumhur İttifakı ile Türkiye'yi ileriye taşıyacaktır.

Siyaseti karaborsaya çeviren kaotik zihniyetlere Türk milleti hak ettiği cevabı verecek.
Siyaseti karaborsaya çeviren, karmaşık ve kaotik zihniyetleriyle sistem bunalımı, hatta rejim krizi çıkarmak için ellerini ovuşturan müflis siyaset erbabına Türk milleti hak ettiği cevabı verecek, demokratik bedeli ödettirecektir.

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin ülkemiz, milletimiz, siyasi partilerimiz, demokrasimiz ve Türk-İslam alemi için hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyorum.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.