Recent Comments

KALAYCI’DAN SİME-SEN’E ZİYARET

Kısa adı SİME-SEN olan Sivil Memurlar Sendikası Konya Şube Başkanlığını MHP Genel Başkanı Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP İl Başkanı Murat Çiçek ve Milletvekili adayları ziyaret etti.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimler için Konya'da çalışmalarını sürdüren MHP Genel Başkan Yardımcı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve yanındaki heyet seçim çalışmaları çercevesinde kısa adı "SİME-SEN" olan Sivil memurlar  Sendikası Konya Şubesini ziyaret ettiler. Ziyarette Sime-Sen Genel Başkanı  Serdar Dursun, Genel Başkan Yardımcıları Ercan Büyükkap ve Hatay Komat'ta  hazır bulundu.

Sime-Sen Konya Şube Bşakanı Ümit Karaca'nın kısa bir selamlama ve hoşgeldin konuşmasının ardından söz olan Sime-Sen Genel Başkanı Serdar Dursun, Sime-Sen üyeleri olan Sivil memurların çalışma hayatında karşılaştıkları sorun ve problemlerini tek tek dile getirirken, hazırladığı dosyayı MHP Genel başkan Yardımcısı  ve MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı'ya takdim etti.

Ziyarette son sözü alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, bizler sizlerin karşılaştıkları sorun ve problemleri dinledik, inşallah meclis açıldığında bu sıkıntılarını çözmek için çalışacağım. Özellikle 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde MHP meclise çok güçlü girecektir. Bu da sizlerin sorunlarını çözmede önemli bir rol üstlenecektir. Ülkemizde birlik ve beraberlik zamanıdır." Dedi.

Ziyaret günün anısına çektirilen fotoğraflar ile son buldu.







                                                                               

 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.