Recent Comments

MUHTEŞEM BAYRAMLAŞMA PİKNİĞİNİ YAŞADIK

DERELİLER MUHTEŞEM BAYRAMLAŞMA PİKNİĞİNİ YAŞADI




AHMET ÖZKAN ; " Sevgili dostlar haftalardır hazırlandığımız hayalini kurduğumuz Bahar bayramını Allahın izniyle coşkulu ve kalabalık bir katılım ile gerçekleştirdik. Köyümüzden işadamı Mehmet Bulur, Av. Mehmet Gün, Akparti millet vekili Aday adayı Abdullah Güzeldürger, z. Burnu Ak-parti ilçe başk.Abdulselami Delibalta, İst. Bozkırlılar dernek başk. Av. Mustafa Göksu, K.Ardıç Dernek başk. Kadir ünver, çağlayan Dernek başk. H. Ali kumaş, ve Savaş kiremit,karacahisar dernek başk Mustafa dönmez ve karacahisarlı menejer Harun Topcu, kumkapı eşrafından İrfan güneş, yalı hüyükten Habibe yıldırım,

Konya Dere dernek başk. Ali cankurt, KONYA daki Bozkır dernek ve Konya dernekler federasyonu başkanı Burhan Yılmaz, Gazi ve Harp malulü derneği KONYA şubesi başk.süleyman ege, Eyüp Akparti ilçe başkanı Adem koçyiğit, Akparti meclis üyesi köylümüz Mehmet Bozkır katılan misafirlerimizin bir kısmıydı.


Ayrıca konyadan gelen HalHal müzik gurubu şimşek kardeşler Süleyman Şimşek Zafer Zafer Halhalmuzikzafer Şimşek Yusuf Ziya Sema Şimşekhemşerilerimiz Ağabeylerimiz bizlere yaptıkları müzikler ile coşkulu anlar yaşattılar.

Proğram Ramazan ErçınarErçınar hocanın okuduğu kuranı kerimle başladı ve Başkan
Ahmet ılgaz ve Bayanlar başk.mümine gürşahin çelmeli birer konuşma yaptılar.
Çağlayan lı Hüseyin tuz bir Bozkır şiiri okuyup katkı yaptı Ayrıca kemal seyyahi de Bozkırın başşehri Dere dir Dere şiiriyle misafirlerimize duygulu anlar yaşattı.

Oynadığı oyunlarla ve söylediği türkülerle köyün sembol ismi çılgın imam güne damgasını vurdu. Bende Anneler günü nün önemine binaen Anaya mektup adlı şiirimi okuyarak yaptığım sunum a ilaveten katkı yaptım. Niyazi şen ve osman gülaçar ağabeyim yöresel ürünler satarak hemşehrilerimizin bulamayacağı ürünlerle buluşmasını sağladılar.

Çocuklar halat yarışı çuval yarışı sandalye yarışı hibi çeşitli oyunlar oynadılar. Her zamanki gibi bir hayır sever köylümüzün ölmüşlerinin ruhu için ikram ettiği Etli bulgur pilavı mükemmel ve nefisti. Allah hayır sabibi hemşehrimizin kesesine bereket versin ve hayırları kabul olsun inşaallah



Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Yönetim kuruluna 10 üzeri den 10 puan verip teşekkürler ediyorum Allah tekrarını nasip etsin inşaallah hayırlı geceler diliyorum ..."

19 MAYIS 2018 DERELİLER İFTARDA BULUŞUYOR
AHMET ÖZKAN ; " 19 MAYISTA ÇİFTE BAYRAM DURMAK YOK YOLA DEVAM İSTER SU İÇ İSTER AYRAN Sevgili dostlar Konya Bozkır Dere kasabası Derneğimiz olarak 19 mayıs cumartesi günü yANi Ramazanın dördüncü günü, Bağcılar Halk sarayında muhteşem bir salonda muhteşem bir kalabalıkla iftar yapmak istiyoruz.Bu iftar soframıza Bütün dostlarımız ve dostlarımızın dostları davetlimizdir. Senede bir bari olsa birlikte iftar açmak nasip olsun inşaallah üşenmeyin buyrun Ailecek veya yalnız katılabilirsiniz. İFTAR yemeğimizi bizlere hemşehrilerimize ikram eden Dereli işadamı MEHMET BULUR VE MERAL BULUR hanımefendi de aramızda olacaktır. Ayrıca Av. Mehmet gün Ağabeyimiz ve Akparti millet vekili aday adayı Abdullah Güzeldürger de İnşaallah misafirlerimiz arasında olacak Hepinize Şimdiden hayırlı ramazan lar. "


Sırıstat Com İstanbul HABER : Ali Rıza ÖZASLAN
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.