Recent Comments

PTT,KARGO’DA % 25 İNDİRİM YAPTI

PTT A.Ş, 24 Mayıs-31 Ağustos 2018 tarihleri arasında bireysel kargo göndericilerine için  % 25 indirim  yaptı.
Dünyanın dört bir yanına kargo taşımacılığı yapmakta olan Posta ve Telgraf Teşkilat (PTT) Yaz aylarında aile bütçesine katkı sağlanması için yeni bir kampanya düzenleyerek kargo'da % 25 indirim uygulamasını başlattı.PTT Kargo'da İndirim kampanyası 24 Mayıs- 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında ve  bireysel kargo göndericileri yayarlanabilecek.

PTT Konya Başmüdürü  Akın Akıncı tarafından konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yapıldı." PTT AŞ. olarak vatandaşlarımızın kargo hizmetimizden daha çok faydalanabilmesi, yaklaşan Ramazan Bayramı ve sonrası Kurban Bayramını da kapsayan vatandaşların kargo hizmetlerimizden faydalanabilmesi amacıyla 24 Mayıs 2018 Perşembe gününden başlamak üzere 31 Ağustos 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar vatandaşlarımız tarafından postaya verilecek olan tüm APS Kurye, Posta Kargosu ve Kargo gönderilerine mevcut Posta ve Telgraf Ücret Tarifemiz üzerinden %25 oranında indirim uygulanacaktır.

PTT'nin yüzde 25 indirimli kargo gönderimi tarifesi 24 Mayıs 2018 tarihi itibari ile başladı ve 31 Ağustos 2018 tarihine kadar devam edecek. Yüzde 25 indirimli kargo gönderiminden sadece bireysel kargo göndericileri yararlanabilecektir.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.