Recent Comments

Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz KOÇ´un Tatil Mesajı

Değerli Velilerimiz;

2017- 2018 Eğitim – Öğretim yılını tamamlayarak 08/06/2017 Cuma gününden itibaren yaz tatiline giriyoruz. İlçemizde İlk ve Ortaöğretimde okuyan öğrencilerimiz bugün itibariyle karnelerini alacaklardır. Bazı Öğrencilerimizin başarılı olmalarına karşın bazılarının da karnelerinde zayıf notların olması doğaldır. Çünkü her öğrenci her zaman aynı başarıyı gösteremez.

Velilerimize düşen görev aile içerisinde durum değerlendirmesi yaparak, zayıf derslerin telafisi için nelerin yapılabileceğini tartışmak ve gerekli tedbirleri almak olmalıdır. Çok fazla tepki göstermemek kadar, hiçbir şey yokmuş gibi davranmak da doğru değildir. Çocuklarımızın zayıflarının telafisi için gerekli tedbirleri alarak takipçisi olunuz. Başarılı öğrencilerinizi de fazla aşırıya kaçmadan sembolik de olsa ödüllendirerek fark edildiklerini hissettirmek suretiyle motivasyonlarını arttırınız.

Sevgili Öğrenciler;

Tatilde dinlenmek her öğrencinin hakkıdır. Ancak, bir plan dâhilinde zayıf olan derslerinize de çalışmayı ihmal etmeyiniz. Tatilin ilk günleri bolca dinlenmek, sonraki günlerde ise bir süre ders çalıştıktan sonra dinlenmek, eğlenmek ve bolca kitap okuyarak zamanı değerlendirmek en ideali olacaktır.
Bu vesileyle bütün öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, huzurlu ve gönüllerince bir tatil geçirmelerini temenni eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.

Cengiz KOÇ
İlçe Milli Eğitim Müdürü
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.