Recent Comments

Bozkır'da Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Yemeği


​Bozkır Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanlığı ile ilçe Jandarma Komutanlığı, ilçedeki şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi.

Haber Fotoğrafları !!!


İlçe Jandarmasının bahçesinde verilen yemekte konuşan Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Özgür Can "Programımıza katılan değerli gazilerimiz ve şehit yakınlarımız iftarımıza hoş geldiniz, İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı hayırlı mübarek olsun, bizlerin buluşmasına vesile olan ve her zaman desteklerini esirgemeyen sayın kaymakamımız Emre Öztürk'e şehit ve gazilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Vatanı ve bayrağı için kanları toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor ve vatanımız için gazi olan siz gazilerimize de şükranlarımızı iletiyorum" dedi.

Şehit yakınları ve gazilere yakın ilgi gösteren Kaymakam Öztürk, verilen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle tek tek ilgilendi ve onlarla sohbet etti.

İlçe Kaymakamı Emre Öztürk'de " Ülkemizin bugünlere gelmesinde, bayrağımızın dalgalanmasında canlarını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimiz, sizlere çok şey borçluyuz.

Şehitlerimizin emaneti yakınları, çocuğunuzu, eşinizi, babanızı ve yakınlarınızı bu uğurda feda ettiniz. Bu nedenle onların fedakarlıkları hiçbir şekilde, hiçbir şeyle ölçülemez. Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize hayırlı ve uzun ömürler, siz yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Şehitlerin bizlere emaneti olan aileleri ve yakınlarına sahip çıkmak devlet olarak en önemli görevlerimizdendir.

Bu güzel Vatan uğruna gazilik mertebesine ulaşmış kardeşlerime de şükranlarımı sunuyorum. Kurumumuz ve devletimizin her daim sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi isterim." diye konuştu.

Yemeğe Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, Belediye Başkanı İbrahim Gün, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Özgür Can, İlçe Emniyet Amiri Ramazan Arlı, İlçe Müftüsü Seyit Böğet, kurum ve kuruluşların temsilcileri ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.