Recent Comments

“Cumhur İttifakı fark atacaktır”

MHP İlçe Başkanı Ata Küçükduran yayınladığı Ramazan Bayramı Mesajında: MHP Bozkır İlçe Başkanı Ata Küçükduran, önümüzdeki Cuma günü idrak edeceğimiz ramazan bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Küçükduran, 24 Haziran seçimlerinin şimdiden vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını dilerken, Cumhur İttifakının fark atacağını ve Türkiye'nin kurtuluşu olacağını söyledi.
12 Haziran 2018 Salı 15:28

MHP Bozkır İlçe Başkanı Ata Küçükduran gazetemize verdiği yazılı mesajında, yeni bir heyecan coşkusu ve mutluluğu içinde idrak edeceğimiz ramazan bayramının, milletimiz ve tüm Müslümanlar için karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günler olduğunu ifade eden Küçükduran mesajında şunları söyledi: "Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Geleneklerini, örf ve adetlerini zaman içinde korumasını bilmiş, inancı ile bunları birleştirmiş olan toplumlar, aynen bizim gibi tarih sahnesinde yer almaya devam edecektir. Dini ve milli günler; dostluğumuzu, sevgimizi, kardeşliğimizi, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı ve yalnızlığımızı paylaştığımız; Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissettiğimiz günlerdir."

Küçükduran, ramazan bayramının yüce Türk milletine ve tüm Müslüman alemine, insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini dilediğini sözlerine eklerken, 24 Haziran seçimlerinin de, şimdiden vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını diledi. 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı rakiplerine fark atarak üstün başarı göstereceğini ve ülkemiz üzerinde iç ve dış mihraplarca oynan oyunların son bulacağını ve başaramayacaklarını belirtti. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.