Recent Comments

24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceğine katkı sağlayan bütün basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı şöyle:
"Günümüz bilgi çağında hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, zor bir meslek olmasına rağmen halkımızın doğru ve zamanında bilgi almasını sağlayarak önemli bir görevini yerine getirmektedir.

Yazılı, işitsel ve görsel kanallar aracılığıyla basın; yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumluluklar üstlenmektedir. 

Zor şartlarda büyük fedakârlık göstererek çalışan basın mensuplarımız, 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında ve sonrasında darbecilere karşı milletinin yanında almış, bu zor süreçte çok önemli bir görevi ifa ederek halkımızın gönlünü fethetmiştir. 

Konyamız da basın yayın kuruluşları açısından Türkiye'nin en önde gelen şehirlerinden biridir. Şehrimizde çalışan bütün basın yayın çalışanlarının sorumluluk bilinciyle yaptıkları ve yapacakları duyarlı çalışmalar, şehrimizin her alanda başarıya ulaşmasına katkı sağlamaktadır.

 Bu düşüncelerle basın camiasının bütün çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını tebrik ediyor, ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için hep birlikte çalışmaya devam etmeyi diliyorum."
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.