Recent Comments

Anıt Meydanında Erdoğan Coşkusu Yaşandı


Ak Parti ve MHP seçimin zaferini birlikte kutladılar 24 Haziran'da yapılan seçimlerden zaferle çıkan Cumhur İttifakının ortakları olan Ak Partililer ile MHP'liler Bozkır Anıt Meydanında seçimin sonucunu coşkuyla kutladılar. Anıt Meydanını dolduran partililer, "Başkan Recep Tayyip Erdoğan" diyerek attıkları slogan ve tekbirlerle hem Türkiye'ye, hem de Dünya'ya mesaj verdiler.
 Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından AK Parti Bozkır ilçe teşkilatı partilileri ağırladı. Seçim sonuçlarının ardından AK Partililer ile MHP'liler Anıt Meydanında havai fişekler atarak seçim zaferini kutladı. Böylece Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin zaferini AK Partililer ile MHP'lilerin birlikte kutladıkları görülmüştür.

AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Konya İl Başkan Yardımcısı Bozkır Koordinatörü Lokman Özturhan partililerle birlikte seçim sonuçlarını ilçe binasından birlikte takip ettiler.

Seçimlerin netleşmeye başlamasının ardından Bozkır'da AK Partiye gönül verenler ilçe binası önünde sloganlar atarlarken, seçimin zaferle sonuçlanmasının kutlamalarını da Bozkır Anıt meydanında gece geç saatlere kadar sürdürdüler.

Seçim zaferini kutlayan AK Partililer ile MHP'liler Türk bayraklarıyla birlikte ellerini havaya kaldırarak Rabia ve Bozkurt işaretlerinin yanında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleriyle de alana ayrı bir renk kattılar. Kutlamalara katılan partililer müzik eşliğinde sloganlar atıp, seçimin zaferini doyasıya kutladılar.
Partililer ile birlikte meydana gelen İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Belediye Başkanı İbrahim Gün ve İl Başkan Yardımcısı Lokman Özturhan seçimi kazandıklarını belirtirlerken, partililere ortak bir açıklama yaptılar. Yaptıkları açıklamalarında: "Biz sokaklara çıkınca ellerimizi tutmadılar. Ellerimizi geri ittiler, ne için Tayyip Erdoğan gitsin dediler. Her birimiz Erdoğan'ız; Erdoğanlar bitmez. Zaferimiz kutlu ve mübarek olsun. Buradan tüm Bozkırlı seçmenlerimize kutlu yürüyüşe verdikleri destekten ve oylarından dolayı canı gönülden teşekkür ediyoruz. Sandığa giderek vatandaşlık görevini getirerek oy kullanan seçmenlerimize de teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımız tüm milletimizin cumhurbaşkanıdır. Milliyetçi Hareket Partililere ve Büyük Birlik Partililere Cumhur İttifakına verdikleri desteklerinden ve oylarından dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz. Gece gündüz demeden kapı kapı gezen Ak Partimizin Bozkır ilçe teşkilat üyelerine, Belediye meclis üyelerine, gençlik kollarına ve kadın kollarına da ne kadar teşekkür etsek azdır" dediler. 

 
AK Partililer Bozkır prestij caddesi üzerinde yaya olarak ve araçlarla konvoy yapıp, seçim zaferini kutlarlarken, alana daha sonra MHP'lilerinde katıldığı görüldü. Ellerinde Türk bayrakları ve parti bayrakları ile katılan MHP'liler ve AK Partililer birlikte seçim zaferini kutladılar. Kutlamalar kapsamında havai fişek atılırken, müzik eşliğinde şarkılar çalınıp gece geç saatlere kadar halaylar çekildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.