Recent Comments

Armutlu'da sıla-i rahim heyecanı

Konya'nın Bozkır ilçesine bağlı Armutlu Mahallesinde hemşeri buluşması vardı. Bu yıl 14.'sü düzenlenen etkinliğe ilgi yoğun oldu. Sıla-i rahim heyecanıyla bir araya gelen Armutlular unutulmaz bir gün geçirdi.

Konya'nın Bozkır ilçesine bağlı Armutlu Mahallesinde hemşeri buluşması vardı. Bu yıl 14.'sü düzenlenen etkinliğe Aybunarı Koruluğu ev sahipliği yaptı.

Konya'nın yanı sıra Türkiye'nin dört bir köşesinden ve yurtdışından gelen Armutlular sıla-i rahim sevinci yaşadı. Armutlu Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Musa Şahin birlik-beraberlik vurgusu yaptı.

Şahin, "Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Birliğimizi bozacaklara fırsat vermesin. Birliğimiz İslam sancağı altında devam etsin" dedi.

Bozkır'ın Sarıoğlan Mahallesine İmam Hatip ve Hafızlık Okulu yaptıran hayırsever Zeki Bütüner'e plaket takdim edildi. Prof. Dr. Ali Akmaz Armutlu Derneğinin çalışmalarına değindi.

Akmaz, "Her Anadolu köylüsü Armutlu gibi çalışma yapsa adalet kendiliğinden tecelli eder. Biz Armutlu'ya gönül bağı ile bağlıyız. Armutlu derneği, büyükleri ve gençleri buluşturmak için kurulmuştur. "dedi. Buluşmada renkli görüntüler de oluştu. Sadece çocuklar değil büyüklere yönelik düzenlenen oyun ve yarışmalar büyük ilgi gördü.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.