Recent Comments

Bozkır Belediyesi geleneksel 4. Sünnet şöleni kayıtları başladı.

Bu yıl 4.'sünün düzenleneceği Bozkır Belediyesi geleneksel sünnet şöleni kayıtları 2 Temmuz tarihi itibariyle başladı. 3 yaş ve üzeri çocuklar, Bozkır'da ikamet eden çocuklar için kayıtlar 2-14 temmuz tarihleri arasında Bozkır Belediyesinden yapılacak. 

 3 yıldır aralıksız devam eden sünnet şöleninin Bozkır Belediyesi olarak yaptıkları en önemli hizmetlerin başında geldiğini belirten Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, bu yıl yapacakları sünnet şöleninin şimdiden hayırlara vesile olmasını diledi. 

 3 yıldır devam eden sünnet şöleninde toplamda Bozkır'da ikamet eden 308 çocuğun sünnetine vesile olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Gün, bu yıl hedeflerinin 150 çocuğun sünnetini gerçekleştirmek olduğunu belirtti. Bu yıl da çocuklara sürpriz hediyeler ile gönüllerini almaya devam edeceklerini açıklayan Başkan Gün, "her sene olduğu gibi bu yıl da çocuklarımızın sünnet kıyafetlerini belediyemiz olarak karşılayacağız. Sünnet olan her çocuğumuza bisikletlerini bu sene de hediye edeceğiz. Şenliğimiz ile birlikte de çocuklarımızın düğünlerini yapmış olacağız. Düzenleyeceğimiz geleneksel 4. Sünnet şöleninin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.